Julafton 2013

Vi startade igång dagen tidigt på morgonen med att öppna julklapparna tomten hade lämnat under granen, innan vi åkte till svärföräldrarna på grötfrukost. Dit kom tomten efter vi ätit upp och delade ut klappar. Kusinerna fick sitta i knä på tomten och blev så glada över sina nya saker. Mejja blev en liten prinsessa med alla sina klappar där.
 

Sen åkte vi hem och mellanlandade en stund innan det var dags att åka till Sörfjärn för julbord, kalle anka, ännu en tomte och en massa fler julklappar som skulle delas ut. Mejja tittade så skeptiskt på tomten flera gånger. Och när vi frågade vart momma var (hon skulle ju oxå få paket) så pekade hon på tomten och sa "kanske det där är momma..", hahaha! Så nu får tomten ta och avancera sin utklädnad lite mer till nästa år tror jag bestämt!
 

Den roligaste klappen var nog Buzz Lightyear från Toy Story-filmen. Eller "Bzz bschbsch". Hon gick med den laget runt så alla skulle få kolla och prova den, men bara en liiiten stund, för det var ju hennes. ;) Sen hann vi ju även med att mysa med lilla Ellen oxå. ♥
 
♥ Silén-Kusinerna ♥
 

Kommentarer :

#1: terese

Å vilken fin bild på de små kusinerna! ♡

skriven

Kommentera inlägget här :