Bra jobbat Sverige!

Då var schlagerveckan slut. Jag har tittat på nästintill allt. Alla inför-program, försnack med Gina, semifinalerna och såklart den stora finalen ...och eftersnack. Haha, Love it. Jag tkr Sverige fixat det här med bravur! T.o.m. Petra Mede får en tumme upp. :)
 
 
Tycker verkligen vi visat upp oss från vår bästa sida med mellanakterna och humorinslagen. (nio av tio skämt var roliga.) Allt från "bron" till våra duktiga artister Loreen - Darin - Agnes - SDF. Det första öppningsnumret av hela tjofaderittan med Loreen och alla barnen på bron var så fint och mäktigt. Även snyggt med ingången av alla länder + flaggor på bron uppe i luften också. Älskade presentationslåten av Sverige och svenskarna i finalen med Petra. Klockrent när Carola blåste av scenen, hahaha!
 
 
 
Lite jag snappat upp:
Enligt våra grannar i Europa har detta varit den bästa ESC-finalen, ever, och jämförs med OS-invigningen i London. Artisterna har haft det bästa ljudet på scenen, så bra att dom hört sig så klart som om dom stått längst upp på en bergstopp, att dom varit avundsjuka över Jean Paul Gaultiers specialdesignade klänningar till Petra, att detta kommer bli väldigt tufft för Danmark att följa upp. Så vi svennar kan nu vara stolta som tuppar! :)
 
 
Och sist men inte minst så vann rätt låt. Jag hade hoppats lite på Nederländerna och Anouk då jag fastnat för den låten och för att den var så annorlunda, men Danmarks låt var också jätte bra. Dock förtjänade Sverige att komma mkt längre upp än vad vi gjorde. Vi vann iaf. omröstningen om bästa skrivna låt av alla låtskrivare som var med. ;)
Taggar: ESC, eurovision song sontest 2013;

Kommentarer :

#1: Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Håller klart med! :) Jag som annars inte gillar Petra Mede, tycker hon var jättebra nu i årets eurovision!! Och alltihopa var verkligen läckert :) Vi hejade lite på Danmark så tycker det var roligt att de vann, extra kul med ett grannland året efter Sverige vunnit liksom :) Skoj! Blev med förvånad över att inte Robins låt kom högre upp, men bra med en 14e plats av 26 iaf :)

skriven

Kommentera inlägget här :