MEJJA 3 ÅR!

Mejja 3 år är en glad, positiv och viljestark tjej som är väldigt hjälpsam och är inte rädd för att prova nya saker. Hon är en social och tuff liten brud som är i sitt esse vid högtider och firande då hela familjerna är samlade. Nästan varje morgon/förmiddag frågar hon "vilka ska vi hälsa på idag då?". Hon gillar också att träffa nya människor. I somras började hon leka med närmsta barn så fort vi kom till stranden. Främmande som bekanta. Inte så att hon frågade om hon fick vara med eller att hon började med ett "hej" eller så utan direkt med i leken. En gång var det en lite större kille som sprang runt och lekte med sin lillasyster och Mejja började direkt springa efter och skratta som att hon varit med hela tiden. Kille stannade upp och tittade lite frågande på henne, haha! Härliga unge!
 
Hon är oxå en sån fin och omtänksam person. När vi frågar henne vad hon vill köpa för pengarna hon har i sin spargris är svaret att hon vill köpa presenter till oss. :') Eller när man mår lite dåligt/har ont nånstans så säger hon "Men mamma jag älskar ju dig!"
 
Som jag älskar dig tokiga, härliga unge! ♥
 
Den bästa presenten enligt Mejja var nog den här spring-/balanscykeln. Den är både "cool" och "speciell" har hon sagt. :) Och det syns att hon tycker hon själv är så stor när hon åker på den. Hon är himla mallig över att den är utan stödhjul haha! ;)
 
 
I present fick hon oxå Lotta-filmerna. Vi kollade på första ikväll hela lilla familjen. ;) Efter bara några minuter tyckte jag Lotta påminde om nån annan liten dam här. Mejja är ju för tusan Lotta! (Det var längesen jag såg dessa filmer och har inte tänkt på det tidigare.) Ungefär samma temperament och "envis som en gammal get". När hon svarade "jo men bara makaroner och köttbullar!" till frågan: Tycker inte du om nån mat nu för tiden? Började jag och Andreas att skratta båda två. Det är Mejja i ett nötskal. Hon vill jämt äta det, haha! Vi bor nog på en liten bråkmakargata vi oxå, och här bredvid i stugan har vi "Tant Berg". X) 

Kommentera inlägget här :