Sista sekunden besök på Furuvik

I lördags packade vi in skrindan och största lilla hjärtat i bilen för en dag i Furuvik. Sista helgen dom hade öppet så det var ju precis så vi hann med det i sommar. Minstingen lämnade vi hemma hos svärisarna då hon är för liten för att få ut ngt av det + att det skulle vara stekande sol och varmt den dagen, och så fick dagen kretsa kring bara Mejja för en gångs skull. Det tror jag hon tyckte om, som farmor Margit sa; Det var hon värd! :)
 
Började med djuren som vanligt :)
 
Porträtt på Andreas och Mejja, haha! Missade den här förra året...
 
Vid lunch nådde vi kamelerna som var riktigt pratglada och sugna på löv. Folk gick upp i skogen intill och plockade kvistar och det höll dom koll på. Följde folk med blicken och sprang efter muren dit dom gick med kvistarna. Det var tydligen andra grejer än vanligt gräs det. :)
 
Efter maten blev det karusellåkning för resten av dagen. Och i år fick lilla fröken åka dom lite större karusellerna oxå. Andreas fick oxå följa med på första åket då jag trodde hon skulle bli rädd i den där slänggungan. Den går ju ganska fort och högt upp, men icke, hon satt med världens flin och skulle åka allt själv efter det. 
 
Snacks-paus!
 
Favorit karusellerna i år var slänggungan (som den inte heter där egentligen) och det större frittfallet (?vet inte vad den kallas heller?). Spöktåget åkte vi oxå allihopa och det är jag faktiskt impad att hon vågade då jag nästan blir lite småskrämd där inne, haha. 
 
Nöjd tjej påväg hemåt i kvälssolen. ♥ En riktigt fin och rolig dag!

Kommentera inlägget här :