Mellandagar...

God fortsättning på er! :)
Här hemma myser vi och njuter av dom slöa mellandagarna med pappsen hemma. Men jag tror vi skippar rean i år. Det brukar ändå bara vara skit som är med iaf. Det enda som jag skulle vilja in och kika efter är en plastgran. Blev lite förtjust i svärmors nya med amerikanst utseende. :p Så skulle ju vara kul om en sån fanns på rean, men jag vet inte om jag orkar åka in och trängas med allt folk. Jag vill egentligen ha riktiga granar men dom amerikanska är ju så fina då dom är täta. Aja får se om det blir nån Birsta-tripp framöver.


Annars har vi klarat oss bra från satkärringen Dagmar. Hohoho! Bara en soptunna som vält, en parabol som blåst på sne och en gunga som trasslat in sig i alla trädets grenar. Var ju livrädd att jag skulle vakna (eller ja jag var ju redan vaken.) av ett träd som kraschade in genom fönsterrutan. Det var ju inte precis lite träd hon jämnat med marken. Respekt för naturens krafter!

Julafton

Här kommer lite bilder från vår jul. :) Fullproppad med mat och klappar. Mejja träffade först tomten nere hos mamma o pappa. Det var en konstig figur tyckte hon och inte så läskig. Mejja blev nästan begravd av ett berg med klappar. Hon fick så många att jag på slutet nästan fick panik-öppna för att hinna innan vi skulle vidare.Så stressen slapp man inte undan i år heller. När vi väl kom till nästa stopp kunde man ju slappna av igen och ha det mysigt :) men det är själva ihop-packandet och åket mellan ställen som jag tkr blir stressigt. Nästa år tänker jag inte sätta min fot utanför gården. Då tycker jag alla kan komma till oss istället. :) Det tkr jag skulle vara kul och mysigt, att ha alla samlade på ett ställe. Är så less på att åka runt, vill bara ha en julafton utan stress nångång och det är det där åkandet som framkallar det. Men förutom det så har den varit jätte mysig!

God Jul!

2010:


2011:


Önskar er en riktigt GOD JUL!
Vi har haft en jätte bra och mysig jul! Som jag längtat efter att fira jul med barn i familjen. Var så kul att fira Mejjas första jul! :) Och nu får vi nog ta och bygga ut om vi ska få plats med alla klappar vi fått. Tack alla så jätte mkt för allt!