Inskolning.

Nu är första inskolningsveckan snart över och det har gått såå bra! Mejja trivs som fisken i vattnet och tycker det är så kul med allt nytt och är nyfikna på barnen. Man ser verkligen hur hon tittar hur dom gör och ska göra lika. Jag har känt mig ganska överflödig från dag 1. Hon knatade runt själv på den stora gården utan att ens titta åt mig. När jag gick efter henne till baksidan gick hon till framsidan igen. Haha. ;) När jag har lämnat henne och sagt hej då dom två senaste dagarna har hon gett mig en kram och vinkat till mig. Inte blivit ledsen ngt för att mamma inte är där. Känns så skönt även om det med säkerhet kommer att komma sånna dagar med framöver. Nu har jag städat hela huset och det är 3 timmar kvar tills jag ska hämta henne. Hon kommer väl förmodligen inte vilja åka hem idag heller som alla andra dagar. ;) Det är väl ett bra tecken.
 

Andas!

Oömma kläder, Didriksson (overallernas Rolls Royce) oj där röka hela barnbidraget, äh köper en billig(are) från H&M, regnkläder, fleecekläder, ryggsäck, skaljacka som andas, gummistövlar, fodrade stövlar, vinterskor, Goretex, vattentätt, andas, kardborre, regnhandskar, regnhatt, mössa, vantar, funktionsunderställ som andas, halkstrumpor eller ej? ullstrumpor, tjocksockar, höstskor, vattentäta som andas, inneskor? crocs/mockasiner, pju tur vi redan har ett par crocs, namnlappar att märka kläder med, namnnappar så ungen får sin napp och ingen annans med en massa baciller, som att det kommer hjälpa ungen kommer väl komma hem med förkylningar och magsjuka stup i kvarten, får inte glömma märka strumpor vantar mössor, kolla med mamma när vi hälsar på om hon har en textilpenna att märka strumpor med, orka strykmärka 30 par strumpor, fan glömde, får kolla på ica, som om det skulle finnas här, får inte glömma märka snutteninen (snuttekanin), ska jag måste märka filtarna i vagnen??, och kanske vagnen nej vi har ju en mejja-skylt bra, köpa dagisvagn - hahahaha, köpa en till bilstol så Andreas kan hämta henne på dagis, måste komma ihåg, får inte glömma, aaahh jag får spader, synd det inte var klöver, vinna på lotto, då skulle man iaf. ha råd med kalaset, får inte glömma andas, andas Therese andas...
 
 
Uppdrag inskolning förskola påbörjat. ♥ ;)

Sommaren som var.

Jag hade tagit lite bilder med kameran ändå. :) Älskade sommar! ♥
 
 
Nog för att sommaren hade en trög och inte så rolig start med regn och kyliga dagar, så känner jag mig ändå rätt nöjd med årets bästa årstid. Jag har haft många härliga och roliga dagar med mitt lilla (och stora) hjärta och har hunnit hittat på en del roliga saker mitt upp i flytt och renovering. Den hade dock kunnat bjussat på fler stranddagar men vi fick iaf. ihop några här på slutet då det även var riktigt varmt och skönt i havet. :) Det enda vi inte hann med var en mini-semster med övernattning i A's mormor och morfars stuga vid havet. Vi hade köpt en resesäng och allt som Mejja skulle sova i men så blev vi sjuka. Rikigt tråkigt. 
 
Nu väntar en helt ny vardag med dagis, jobb, träning och fortsatt renovering... Men den karamellen suger jag ett tag till på, vilket betyder att jag inte vill inse faktum. Det är verkligen blandade känslor.