Kaos!

Nu har vi äntligen fått flytta! Tillslut var vädret och allt annat på vår sida. Hade faktiskt glömt hur jobbigt det är att flytta, detta var min 2:a och förhoppningsvis sista gång att göra det. Allt småkrafs är ju värst! Tar aldrig slut. Och inte nog med att vi skulle flytta, utan det var ju flytt åt två håll då farmor skulle in till oss. Vi fick tömma ett rum och ställa alla saker ute på grusplanen för att sen bära in saker från ett rum i andra huset och till sist flytta in det som stod ute. X-antal ggr. Vi höll på ca 10 timmar i sträck i förrgår och hela förmiddan idag och det är fortfarande mkt kvar av farmors saker här... Så nu är det kaos i vårt hem och lär vara ett bra tag då det känns så onödigt att packa upp innan vi gjort i ordning. Men vi kan leva iaf. ;) Trodde det skulle kännas konstigt att bo här eftersom det är farmors hus men det känns redan förvånansvärt bra. Det blir nog toppen när allt blir klart! :) men jag saknar lillstugan lite ändå. Vi trivdes ju så bra där.

Maskerad

Här kommer lite bilder från Maskeraden med Temat Saga och Fantasy. Det var jättekul och hur bra som helst med lag och tävlingar. :D Min ansiktsfärg var ett helvete att få till. Först blev den jättemörk och helt fel till kläderna. Så jag fick stå och dutta med en blöt svamp, låta torka, dutta, torka o.s.v. Färgen blev någorlunda lik på slutet men då väldigt fläckigt ist. Ett jäkla bestyr
 
Jag har ju fått dille på smurfarna och var Smurfan dagen till ära. ;)
 
Nathalie som Pippi och en av värdarna som Alice i underlandet.
 
Den andra värden som Hattmakaren från Alice i underlandet.
 
Underlandet.
 
Rödluvan, Lilla My, Pippi.
 
Tävling.
 
Therese som smurfan och Therese som smurfan. Haha! :D
 
Det roligaste var bara när Therese kom... och oxå var smurfan. Therese och Therese som smurfan och smurfan. Så klockrent, haha! :D
Taggar: Maskerad, sommar;

Sommaren är kort..

Och inte känns den längre med sånt här trökväder! Snart en hel vecka med regn, kul första vecka på semestern. Urk. Vi som hade planer på att flytta och ta en liten mini-semester till Furuvik - men det blev uppskjutet. Istället har vi shoppat, städat, bakat och igår var vi på Drakborgen i Birsta och lekte av oss lite. :) Både Mejja och föräldrarna tyckte det var kul att klättra och åka rutschkana. ;)
 
 
Ser dock ut som det ska klarna upp lite imorrn och några dagar framöver. Hinner inte med flytt i helgen då det står Maskerad och min 25:e födelsedag i kalendern, men flyttpackning hinner vi nog med så vi kan ta det i början på nästa vecka. Så ge nu f*n i att döda en massa spindlar va!
Taggar: sommar;