Cruising-helg!

Cruising i Gnarp i helgen! :) Jag kunde ju inte vara med på den förra året så det ska bli riktigt skoj att partaja med Rocka Billy Musik, snygga muskelbilar och se folk med fina 50-tals lookar igen. Vi skulle egentligen gått ikväll då det var enda dagen vi hade barnvakt men så blir det ju regn hela kvällen nu och det lyckades lösa sig med Mejja så vi kunde gå imorrn ist. då det ska vara fint väder. Tur! :)
 
Min dröm! 
 
Inspiration till min fest-outfit imöra! Love it! :)
Taggar: Cruising, Outfit;

Midsommar

Åh vilken underbart perfekt Midsommar vi haft! Den bästa på många år vill jag säga. :D Det var nog det fina vädrets förtjänst till stor del. Ja vi hade för en gångs skull (!) sol hela dagen och varmt var det oxå. Hur mkt man än vill eller inte så spelar vädret roll när det är sommaraktiviteter och så är det bara. :) 
 
 
På dagen var vi nere i Sörfjärn, åt lunch, tårta och gjorde krans. Gick till firandet där jag och Mejja dansade runt stången, hon var väl måttligt intresserad ;) men lite kul var det allt med musik, en massa folk och att alla klappade händerna. Mamma sydde en Sverigeklänning som Mejja hade. Hon var så söt i den och fick många komplimanger runt stången. :)  
 
 
Sen var det dags för långbord, femkamp och festligheter för oss föräldrar och Mejja fick stanna kvar hos momma o moffan. Det gick hur bra som helst för henna att sova borta och vi hade jätte kul med vänner och en massa roligt folk. (var säkert 50 pers där på slutet!) Var längesedan jag skrattade så mkt! :D Det var verkligen en perfekt dag! (Ja nästan iaf. mitt hår kunde vart finare, det skulle föreställa lockar men liknade mest ett skatbo - ska till frissan till veckan - men vad gör det om 100 år när allting kommer kring?:D) Tack alla inblandade så mkt för ett toppenfirande!  
Taggar: Midsommar;

Mitt upp i sommaren.

Snart Midsommar. Har lite nedräkning här hemma. :p Jag och A ska bort på galej och Mejjsan ska sova borta för första gången, ever! Jag känner mig lite smått nervig inför det faktiskt. Men det går nog finnemang det å'. :) Det ska ju oxå bli jätte kul att komma iväg på nåt och bara vara för en kväll. Ska bli kul att träffa folk man inte sett på länge. Det är ju ändå snart 2 (!) år sedan jag var iväg på sånt här.
 
Har jag kanske glömt hur man beter sig bland folk som inte har barn? Kommer jag kunna föra en vettig konversation utan att prata om barnmat, vagnmodeller eller hur man klär dom små? Kommer jag rentutav känna mig missanpassad? Haha. En sak är då säker, det blir billigt för mig på Bolaget - jag kommer ju bli berusad på en flaska cider! ;) 
 
 
Mina fina! ♥ Älskar den här bilden!
 
 
Sa jag att jag älskar Instagram's bildeffekter? ♥ Jag heter therrorese där om ni vill kika in. :)
Taggar: instagram, sommar;