Lägesrapport.

Jag kämpar på med träning, promenader och inget godis-ätande. Och kroppen har faktiskt börjat fatta galoppen nu. ;) Sedan jag skrev mitt förtvivlande inlägg för 6½ vecka sedan då inget hände så har detta hänt:

-5kg
-5,5 cm på magen


Så nu är jag nästan nere på siffran jag vägde 2 veckor efter förlossningen. (o,4 kg kvar). Känns så jäkla skönt. Men kan ändå inte låta bli att tänka, om jag inte ätit mini-piller och inte gått upp dom där extra kilona eller om vågen inte slutat fungera så jag hade haft koll på att det hände åtminstonde, så hade jag varit nere på inskrivningsvikten nu. Åh, så surt!

Men jag kämpar vidare, för jag ska bli av med resterande 5 (7) kilona oxå så jag kan ha mina gamla byxor igen! Jag SKA ha min kropp tillbaka and that's it! Finns inget annat i min skalle nu. Jag är fan svettig från måndag till fredag men det är det värt. Kul att Mejja kommer associera mig med svettlukt sedan bara, -Åh det luktar mamma. Haha! ;)

Så det går ju sakta men säkert...

Vad är oddsen?

Jag är så sugen på en till tatuering och har varit ett bra tag.


Jag - Jag vill göra en till tatuering.
Nathalie - Ja jag med, en fjäder *här*.
Jag - Men sluta.
N - Vadå?
Jag - Det ska ju jag göra. åh.
N - Vadå, på samma ställe?
Jag - ja...

Hej vi är systrarna Silén och vi har tatueringar på samma ställen och en är t.o.m. likadan. Haha! :) Åh. Inte för att mina tatueringar (min på kroppen och mina tänkta) är speciellt originella och egna. Det bryr mig inte så mkt om nån annan har en likadan, bara jag gillar den. Men det blir lite väl nära när det är nån man känner. Det blir väl "syster-tatueringar" då, som Nathalie sa. Haha! Fast jag ska göra min större än vad hon ska (eller jag vet inte kanske blir en lika stor ändå nu när jag kollat på bilder.) Men jag är ju storasyster oxå satt, klart jag ska ha störst då. Hahaha! ;)

Men först ska jag göra en "Mejja-tatuering". Bara jag får tummen ur. hrm. 

  

  

 

Mejjas önskelista.

Det är en hel del som frågat vad mejja önskar sig så jag slängde ihop en liten önskelista ifall det kan hjälpa er. :)
- Cykelstol + hjälm
- Stapelkuber
- Duplo lego
- Uteleksaker
- Träleksaker
- Aktivitetsleksaker
(ex. "Ploppa up djur", klosslåda med olika former.)
- Leksaker från "Plat2learn"
- Bakverkskuddar
- Cupcakes pall
- Kläder i stlk. 86-86/92.


- BARBAPAPA
- SMURFARNA
Är två favoriter hos oss så allt med dom är kul! :)
Hon blir ju såklart glad för vad som helst. Papper och snöre räcker. ;)