VAB...

Nu är jag riktigt less på dagisbakterier och skit! Mejja har haft lite hosta i över en månad nu och i helgen fick hon feber och blev riktigt hängig. Därmed blev hostan värre och fick en ny förkyldning. NÄR ska hon få bli frisk? Jag blir galen, hon hostar hela nätterna igenom, är ganska less på att vakna stup i kvarten för att trösta och ge napp. Var till hälsocentralen i måndags men allt såg så fint och bra ut så, lalala... det är "bara" en vanlig förkyldning och det går ju långdragen hosta nu. Ahh jag orkar inte.
 
Känner mig lite som en bov när jag är hemma och vabbar oxå. Det känns jätte konstigt, fel, att vara hemma från jobbet när man själv är frisk. Hon kan ju absolut inte vara på dagis så jag måste ju vara hemma med henne men jag känner mig så stressad på ngt vis.

Som natt och dag...

Nu nån kväll har jag suttit och läst igenom mina gamla blogginlägg. Det har bara varit skit på tvn och jag har verkligen kollat igenom allt på nätet. Det är lite skillnad på jargongen i texterna då och nu, haha!
 
 
Min blogg 2007
"Fan vad jag hatar den här jävla fan-skiten, vad fan ska jag göra?"
 
 
Min blogg 2012
"Åh jag bara älskar, älskar, älskar det här..."
 
 
Haha!

Sköna veckan!

Det här har varit en riktigt härlig och slapp vecka då jag bara jobbat en dag. Det är skönt med sånna perioder ibland. Förutom mkt mys och tid med min underbara Mejja, välbehövda hushållssysslor och julkortsfotografering så har jag även hunnit med att
 
 
Träna lite
Äntligen! Lyckas jämt jobba dom dagarna.
 
 
Bio
I Onsdags var det äntligen dags för att se sista (snyft!) Twilight-filmen med syster yster och Mia. Åh vad jag verkligen älskar dom filmerna! Dom är utan tvekan med på min "5-i-topp-filmlista" (tillsammans med Kill Bill, Deathproof, Avatar, Blue Crush). Jag är egentligen inte så mkt för fantasy-filmer. Sagan om ringen, Harrypotter - inte intresserad! Men Twilight älskar, älskar jag! :D När hela boxen kommer ut ska jag ha den och jag ser verkligen fram emot att läsa böckerna. Hoppas tomten kommer med dom i år. ;)
 
 
Boda Borg
Nattan och Linn hade ordnat en försenad födelsedagspresent till Erica i smyg. Så imorse kom dom och plockade upp mig och vi åkte vidare för en dag på Boda Borg. Erica var helt ovetandes om vart hon skulle men lyckades lista ut det ändå. :) Trodde inte det skulle vara lika kul som när man var där då man var barn men det var faktiskt en riktigt rolig dag med mkt skratt och frustration. Hur det gick? Ja vi kan väl säga att man inte var lika klyftig som förr i tin'. Vi lämnar det där. ;)