Lite funderingar i klädväg...

Nu när graderna börjar sjunka neråt kommer även "hur man klär"-funderingar... igen. Går visst aldrig att komma ifrån det? ;) Det jag har problem med nu är vad tusan Mejja ska på sig då hon sover sin dagslur? Hon sover ju alltid utomhus i vagnen. Förra året hade jag 3 olika alternativ beroende på hur kallt det var.
 
1. En lite lurvigare fleece-jacka + fleecebyxor.
2. En fodrad fleece-overall. Lite mellantjock sådär.
3. Vinteroverallen.
 
Men i år kommer jag bara så långt som till 1:an. Det verkar ju inte finnas nåt mellanting för "större barn". Antingen vanliga fleecekläder (på sin högst en lite lurvigare fleece-jacka.) sen blir det riktiga fodrade vinteroveraller... Det börjar bli på gränsen till kallt med bara fleece-kläder nu trots att vi har en åkpåse i ull. Men å andra sidan, även om jag skulle hitta lite mellantjocka ytterkläder så tror jag ändå det blir alldeles för trångt i vagnen sen i "riktiga" vintern med vinteroverall. Ska man vänja henne vid att sova inne (vilket jag egentligen inte vill, då hon somnar och sover så mkt bättre utomhus..)?
 
 
Hur gör ni andra vid sovningar utomhus?

Tillägg på Mejjas lista...

 

  • Astrid Lindgren boxar/filmer. Både film-boxar och serie-boxar.
Filmboxar.
 
 
Seriebox.
 
 
• Docka som kan prata skulle hon nog gilla mkt!
 
 
 
• Traktorer gillar hon oxå.
Taggar: jul, önskelista;

Typiskt när det gäller mig!

Men jag tror jag får dåndimpen! Bara för att jag hittade en jättefin jul-hissgardin till köket i precis den stilen jag ville ha och inte tänkte impuls-shoppa utan tänka på saken för en gångs skull, trots att jag fastnade för dom direkt. Så är dom nu, när jag väl tänkte slå till, slut i alla storlekar på den enda sidan jag hittade dom?! Va? #&f#%F&FDkdfnjdn!!! Are you freak'n kidding me???