Make Love, Not War!

Alltså OJ!
 
Har på det senaste fått feedback på min nya hobby. ;) (både positivt och negativt)
Jag trodde inte det kunde skapa så mkt irritation hos folk genom att vara en glad och positiv människa. Det är nästan så jag sitter här och blir lite chockad faktiskt. Men jag måste bara förklara att det inte alls är min mening. Tvärtom! Nu ska ni få höra; jag blir peppad, inspirerad, gladare av att läsa positiva quotes och har faktiskt börjat försöka göra något åt diverse saker jag inte trivs med tack vare det. Så jag trodde jag kunde sprida det vidare till andra så att fler kanske kunde känna samma pepp och inspiration men tydligen har det också motsatt effekt.
 
 
Det är verkligen inte min mening att irritera eller opeppa folk så jag tror jag får börja chilla lite med mina quotes innan jag skapar världskrig och blir hatad för livet. Hahaha! 
 
 
Vill också understryka att jag absolut inte är glad jämt, hela tiden och varenda dag. Det finns det flera styckna som kan skriva under på. ;) Men jag försöker att inte dela med mig av negativa saker i sociala medier för att jag inte vill sprida irritation eller lägga ner mer energi än vad jag gör på sånt.
 
 
- Peace Out.

Pineapple

 
 
 
Blev lite förälskad i dom här plaggen från märket Pineapple! :)

Mejja 2 år..

Är en liten fartdåre. Vad vi än åker; bil, cykel, spark, pulka... får jag höra:
"-forta! Mamma forta!"
Hon kommer aldrig få en moped om det ska låta så! ;)
 
 
Leker med olika karaktärer. I ena handen håller hon en robot som springer iväg och säger "hej då", i den andra handen en annan figur som springer efter och ropar "nej stanna vänta mig".
 
 
Tycker bebisar, små dockor, små djur (ja allt som är smått) är sååååå söta!
"-Ojojojoj...söööt!" (med bebisröst)
 
 
 
GRATTIS ÄLSKADE UNDERBARA DU! ♥