Höst-Inspo!

 
Fall 2013. ♥
 

Genus!

Häromkvällen satt jag och kikade efter ett par höstskor till Mejja på nätet, och blev så full i skratt när jag kom in på Zara's hemsida. Letade efter ett par skor som är lätta att ta på (med t.ex. kardborre eller dragkedja). Fanns bara knyt på alla (föutom ett par) flick-sneakers. Ja men Zara har väl kanske inte dom mest praktiska kläderna, tänkte jag. Men då jag kollade på pojk-skorna ser jag att alla pojk-sneakers har dragkedja på insidan av skon. Kunde då inte låta bli att undra varför?
 
Är killar latare än tjejer? (Om inte så lär dom väl bli!) Är det för att flickor utvecklas snabbare så pojkar inte förväntas kunna knyta sina skor i samma ålder? Haha! Eller varför får ena könet det underlättat men inte det andra? Inte för att det gör mig nånting, jag gillade pojkskorna bättre än flick-, så jag köper hellre ett par såna. Jag bryr mig heller inte så mkt om att alla flickkläder är rosa medan pojkkläderna grå och svarta, men jag kan bara inte sluta tänka på det här! Haha! Blir inte klok, vill bara veta varför pojkskor har dragkedja på insidan men inte flickskorna?

Sista Sommar Sucken

Nu känns det att sommaren fadar ut. Det är fortfarande varma och soliga dagar men det är inte riktigt sommar och inte heller höst. Blåsten har kommit tillbaka. Om jag skulle sammanfatta den här sommaren med ett ord (vädermässigt) skulle det vara blåsig. Men ack så bra den varit ändå! Riktigt fin med många härliga och mysiga utflykter. Ja det är nog den bästa på länge skulle jag vilja säga!
 
Älskar, Älskar, Älskar ljuset på den här bilden! Sommarkvällssolen! ♥
 
Det är bara Mejja och Maja som fastnar på mina bilder, Haha! :)
 
Grönska!
 

Det var nog sista sommarkollaget för i år. :) Men nu har jag väl nog så många bilder att titta igenom i höst/vinter när det känns som dystrast. Allra helst i februari kanske. ;) Jag tar inte så mkt bilder under höst/vinter-halvåret men om man säger som så, att jag tar igen det 1000 gånger om under sommaren!