Midsommar

Ännu en Midsommar med strålande väder, hur underbart som helst. En midsommar med sol är verkligen svensk sommar för mig! Sol, blomster, grönska, blått&gult, blommiga klänningar, kransar i håren, jordgubbar och grädde, sill-lunch... som vi åt hos mamma och pappa i Sörfjärden. Mmm så gott det var!
 

 
Efter ca 2 timmar av ätande var vi mätta och gick vidare till Midsommarstången. Jag och Mejja dansade en sväng, men fröken bestämd tyckte det var sådär kul. Sa ifrån direkt när det kom folk och skulle hålla henne i handen i ringen. Hon skulle då absolut inte hålla i nån mer än mamma. Haha!
 
Kvällen spenderades hos Mia & Tommy med grillning och mkt skratt! :)
 
En riktigt härlig och somrig Midsommar var det! :)
Taggar: Midsommar;

SEMESTER!

I lördags jobbade jag min sista dag innan semestern. Igår började den officiellt. Helt okej start, om jag säger så! ;) Och det känns extra bra efter en lång och seg 6-dagars-vecka med långa dagar. Nu ska jag bara njuta i 6 hela veckor (Tog 2 föräldraveckor utöver semesterveckorna oxå, thihi!).
 
Ska bli spännande att se hur det är att ha tidig semster för en gångs skull. Brukar ju alltid ta i slutet av juli och augusti annars. Men jag tror det kan vara bra, för annars jobbar man hela sommaren och sen går det så fort på slutet så det känns som man missat allt. Det var ju som bäst och finast första delen förra året och jag tror och hoppas att det är lika i år oxå. :)
 

Älskar mitt nyaste objektiv jag köpte förra sommaren! ♥

1st one is special

Nu ploppar var och varannan ut bebisar igen. Svägerska, syster, kollegor, vänner, bekanta... you name it. Jätte kul! :D Det gör att jag tänker tillbaka på min egen graviditet och första bebistiden. Är så glad att jag dokumenterade om det här på bloggen, har gått tillbaka och läst flera gånger och jag blir så varm i kroppen varje gång! ♥ Saknar nästan gravidmagen t.o.m. fast jag vet att jag tyckte den var jobbig mesta dels av tiden och längtade så efter min platta mage. Sen läser jag om åkommorna och då saknar jag det inte lika mkt längre, haha! ;)
 
 
Men jag är nästan lite avundsjuk på alla som är gravida för första gången. Önskar att jag kunde få uppleva det igen. Det är verkligen speciellt! Allt är nytt och spännande och man vet inte hur underbara (eller jobbiga, haha) saker som väntar. Inte för att jag tror att andra gången inte kommer vara speciell, men då hade man bara ett litet liv att anpassa sig efter, man kunde sova när hon sov. Det känns som det kommer bli mer kaos och mindre tid andra gången. Fast å andra sidan har jag hört att man njuter mkt mer än första och så får man ju se syskonkärleken också. ♥
 
 
Ni har verkligen en underbar och speciell tid framför er och jag kommer iaf. får vara med på ett hörn. :) Näst bäst efter att själv få barn, måste ju vara när man blir moster/faster?! ♥