Positivitet!

Min nya hobby är att sitta (eller poppa, som det heter?) på Instagram och leta inspirerande "quotes", haha! :D Främst positiva citat om träning och livet. Jag blir faktiskt riktigt peppad av att läsa sånna dagligen! Att tänka positivt gör mig mer positiv och jag brusar nu inte upp lika ofta för irriterande små-saker jag kunnat gjort förr. Jag tänker istället -vad gör det om 100 år?! ungefär.
 
 
Det är så skönt att bara gå runt och vara glad hela tiden. :) Alltså det låter så klyschigt, jag vet, men man blir gladare av att tänka positivt! Och självklart kan man inte vara glad jämt och för allt, man måste få bli irriterad över saker med, men bara att dom stunderna minskar lite tycker jag är skit bra.
 
 
 
 
Även träning gör en gladare och kroppen mår så mkt bättre! "När man tränar och svettas så producerar hjärnan det naturliga ämnet seratonin som får oss att känna oss lyckliga."
 
Tänk positivt och träna så blir du gladare och får mer energiiii! :)
 Amen.

"Stjernwald"

Jag tar tillbaka det där om att Melodifestivalen 2013 suger. Men det är ju så varje år. När man först ser alla deltävlingar så tkr man att det bara är skit med, sen när man fått höra dom några ggr till finalen är det faktiskt flera stycken som man gillar.
 
 
Jag hade ju två favoriter. (som jag gillade från första början!) Min personliga favorit var Anton. Han och hans bidrag var perfektion i mina ögon. Han hade ju hela paketet med en bra låt, grymt snygg koreografi/dans, cool styling.. allt klaffade! Fräscht med lite old school över det, vilket jag ju gillar! :)
 
Anton Ewald med "hela paketet". x) Hoho!
 
Grymt!
 
Men Robins låt var bättre. Det var den låt (av alla) som gav starkast första intryck och som man kommer ihåg. Man kände "wow" redan från början och behövde inte lyssna sig till det. I just det syftet tkr jag helt klart att rätt låt vann. Låten är riktigt bra och han är grym på att sjunga. Jag tror på den. Tänk om vi skulle vinna ESC två år i rad. Jag tror banne mig vi kommer vara topp tre iaf.
 
Taggar: Anton Ewald, ESC, Final, Robin Stjärnberg, melodifestivalen, stjernwald;

Plastbanta!

Man har ju hört att plast inte är miljövänligt och kan innehålla gifter men jag har aldrig reflekterat över hur farliga ämnen det faktiskt kan innehålla. Hur mkt får man i sig då? har jag tänkt... jo, men många bäckar små... Fick mig en liten tankeställare när jag läste ett blogginlägg om detta hos Underbara Clara. Hon och några andra bloggmammor var med i en undersökning om hur många olika gifter och kemikalier som återfinns i ett genomsnittligt barnrum. Ämnen som forskare tror ligger bakom sådant som cancer, allergi, övervikt osv.
 
Underbara Clara - Årets viktigaste inlägg.
Underbara Clara - Kemikaliebanta ditt hem.
 
Riktigt intressant. Bör läsas tycker jag.