Learn to love the burn

Höstlov denna vecka och även lov från dansen. Så jag passade på att gå på det nya Push-passet. (Ja det blev som jag önskade - ett till push-pass i veckan, meeen jag kan ju inte gå på det ändå då det är samtidigt som dansen. Typiskt! Speciellt då jag gillade det passet bättre än det andra, då det är mycket fokus på rumpa och mage. Mina största fokusgrupper. :) - Maglåten jag älskar! Bränner och tar så bra.) Om det inte hade varit för att jag känner av ett virus i kroppen hade jag stannat och kört motionsgympa efteråt också, men vill inte riskera att ta ut mig för mycket och att förkylningen bryter ut. Jag har den under kontroll nu som tur är.
 
 
Det jag ville komma fram till var att; det var grymt skönt att träna idag. :D Kändes som det tog bra. När man knappt kan stå upp på benen efter låten, allra minst ta ett steg utan att dom böjer sig. Kommer med all säkerhet ha träningsvärk i rumpan imorgon. Gött!
 
 
 
 

Biljetter till Julkonserten!

 

Passa på att köpa biljetter nu medan det finns, dom börjar nämligen tryta. :) Dom kan köpas på www.tagfoto.se eller via mig om ni tycker det blir enklare.

Kära gode gud håll mig frisk!

Åhh nu känns det som om det ligger en förkylning och gror i mig igen. Huvudet känns tungt och nåt där mellan hals och näsa känns aningens krassligt. Hoppas starkt att det bara är för att jag sov som en kratta i natt. Vaknade sjuhundafyrtioelva gånger.. (i timmen!) kändes det som för att ge Mejja nappen hon hostat ut. På slutet tänkte jag bara "Men hur lång kan en natt vara? Kan det bli morgon snart så jag slipper vakna hela tiden" haha. Men inte så konstigt om jag blir sjuk heller när Mejja är det och ligger två cm bredvid och hostar mig rakt i ansiktet. Riktigt mysigt. ;) Jävla dagisbaciller!
 
 
Kan jag inte bara få hålla mig frisk året ut nu. Vill verkligen vara i min bästa form när jag ska sjunga på konserten! Min hals blir helt förstörd med 40 kg slem i sig efter varje förkylning = omöjligt att sjunga. Pepprar iaf. med Kan Jang nu i förebyggande syfte...och kastar lite salt över axeln.