Renovering av Bloggen

Nu när vi ändå är inne på ämnet renovering, passar jag på att förnya bloggen lite. :) Dags att byta tema. Då jag inte har nån såndär snygg amerikansk reklamvägg att posa framför så fick pappas nostalgi-mack duga som bakgrund till headern. ;)
 
Det är dock inte klart ännu, ska byta teckensnitt, färger och dona lite till men just för ikväll är jag klar. Man kan ju sitta i evigheter med dom här html-koderna och riva sitt hår för att försöka komma på hur man gör. Håll till godo!

Renovering - Mejjas Flickrum

Här kommer bilder på renoveringen av Mejjas rum. Jag är väldigt nöjd med det och Mejja tycker om det jätte mycket och vill visa det för alla som kommer. :)
 
Före - Ingång
 
Efter - Ingång
Först kommer man in i ett stort (lek)rum.

Före - mot ingång (dörren till höger)
 
Efter - mot ingång (dörren till höger)
 
 
Den gamla dockvagnen som vi hittade på mormors vind. Bredvid garderoben har jag tänkt att det ska stå ett lågt skåp med luckor, målat i samma färg som den ljusblå legolådan. Där i bl.a. en cd-spelare så Mejja kan lyssna på sina barn-skivor.
 
Pip Studio Tapet ♥
 
Mamma och Pappa har tillverkat den fina lilla markisen till Mejjas Café/Kök. Ska även försöka hitta en fin vintage Café-Skylt att sätta upp ovanför.
 
Accent färgerna i det stora rummet är grönt och rosa.
 

Före - Efter (Sovrum)
 
Före - Efter (Sovrum)
Innanför det stora lekrummet ligger ett lite mindre rum där Mejja har sin säng, så det blir som ett sovrum.
 
Myshörna
 
Växa-sängen fyndade vi på Blocket i S-vall för 500:- (inklusive en ny oanvänd madrass från IKEA.) Den var helt obehandlad så det vara bara att måla. Lyx!
 
En stol som nattygsbord efter farmors pappa. Ängladocka köpt på Galtsröms marknad i somras. Accent färgerna i sovrummet är Ljusblått och rött.
 
 
Jag har alltid gillat grönt och rosa tillsammans och tänkt att jag ska inreda Mejjas rum med dom färgerna. Så när jag satt och googlade inrednings-inspiration så fastnade jag även för ljusblått och rött som färger tillsammans. Fick beslutsångest om vilket alternativ jag skulle välja... Men så kom jag på att jag kunde göra båda två eftersom det är två rum i ett. Kanon! :D
 

YOLO!

Nu har jag gjort nånting jag velat huuur länge som helst! Alltså sedan jag var liten. Börjat dansa! Har alltid faschinerats av dans. Satt fastklistrad framför tvn när Floor Filler gick, åkte till Sthlm och kollade på en av deras shower efter programmet var slut, köpt en dans-dvd med Bounce (en film på en show av dom alltså), det spritter i kroppen på mig när jag ser artisterna dansa i musikvideorna och framförallt ser det så jävulskt roligt ut att dansa koreografi.
 
Så i våras under Melodifestival-svängen var (blev så inspirerad av Anton Ewald och hans nummer, haha!) så tog jag tag i det och kollade upp möjligheterna i Sundsvall. Men då var det försent att börja då dom kommit så långt i grupperna. Så jag väntade nu till i höst. Hade sån beslutsångest om jag skulle våga åka helt själv, men så 15 min innan jag måsta åka ringde jag Nathalie (Andreas tränade) och frågade om hon ville komma och passa Mejja. Då var det bara att "köra på", annars skulle jag ångra mig sen att jag inte provade.
 
 
 
Street/Hip Hop är det jag börjat på, för att vara exakt. Det är verkligen jätte kul! Tycker det gått ganska bra för att aldrig ha dansat. En del saker är lite svårt att göra fort men bara man får göra det några ggr kommer det ju sätta sig. Men nu är det för få personer som vill fortsätta på kursen så vi får hoppa över till en högre svårighetsgrad som ligger tidigare på kvällen. Vilket gör det svårare för mig att gå, då jag måste vara ledig för att kunna gå. (Kommer inte gå alla veckor med schemat och man missar mkt när man missar ett pass) Eller klarar jag av att brassa in till stan från Birsta, hitta parkering och byta om på 15 min? Hoppas!!