V.28

Känns som att magen växt mycket senaste veckan. Det börjar bli jobbigt att sitta nu då det trycker på överallt. Och den onda foglossningen fortsätter, speciellt på kvällen och natten. Jag kan knappt vända på mig när jag sover för det smärtar så och att kliva upp för att gå på toa eller för morgonen går ju knappt. Det känns ungefär som nån knäat mig i skrevet. Kan inte lyfta benen för högt heller, så att ta på sig byxor och strumpor är inte bara lite trixit med magen som tar i utan det gör även skit ont. Undrar hur det här kommer sluta jag...
 
 
Magen är lite lägre än med Mejja i samma vecka. Kan kanske bero på att moderkakan ligger längre ner den här gången oxå, förra graviditeten låg den ju allra högst upp i framvägg. Men jag finular ändå på om det är en pojke. Tycker nästan det lutar mer åt det nu faktiskt. (UL-bilden, livligare än Mejja och lägre mage) Ja jag undrar jag... ;) Tror nästan jag tror mer på en lillebror nu, även fast det känns lite konstigt att föreställa sig då jag som sagt alltid har trott på två flickor.
 
 
Började fylla i boken jag köpte häromdagen och på en sida följde det med ett måttband i papper så man skulle fylla i mått (och vikt + en bild) på magen varje månad. Ja inte nog med att man känner sig fet och tung, när jag skulle mäta så räckte måttbandet man fick med inte ens till runt magen. Kul... och då är jag bara i 6:e månaden. Alltså, jag kunde inte låta bli att skratta, det kändes så komiskt och hopplöst. Haha.

Hjärtegrynet

Tror det var en mild variant, med Mejja igår. Peppar Peppar. Det har inte kommit upp ngt mer, dock är hon lite varm och snorig så just nu verkar det gått över till det jag trodde det var från början. En förkyldning (med en twist blev det visst).
 
Tog såklart lite bilder på Mejja oxå vid gravid-plåtningen. Finaste ♥hjärtegrynet♥ mitt! Häromkvällen stod vi och såg på när dom skördade ner den här åkern.
 
 
Och hösten kom ju som sagt pang bom. Jag har inte riktigt hunnit dit än. Häromdagen kom jag till Birsta i shorts och linne då det var så soligt och relativt varmt hemma. Väl framme var det regn och rusk och alla jag mötte hade mörka höstkläder på sig, kände mig lite udda och efter faktiskt haha. Men aja, nu vet jag att det är höst som gäller. ;) 

In your face

Jah, semstern slut, sommarlovet slut. 3 dagar tillbaka på dagis och så smäller den till. Magsjukan. Underbart. Märkte att Mejja inte var som vanligt när vi åkte hem från Sörfjärn idag. Hon började låta krasslig så jag tänkte att det var nån förkyldning som hon åkt på och som började bryta ut, men så var det mycket värre. En stund efter vi kommit hem blev hon ledsen för ingenting helt plötsligt och så kom lunchen upp. Usch jag orkar inte med den där skiten nu. Stackars lillgumman. Dock var hon som vanligt, full av energi efter 1 timme så kan ju hoppas att det var en mild variant. Jag kommer ju avlida med den här kroppen om jag får det. Min mage som är körd ändå nu när jag är gravid. Senaste två gångerna hon fått med det hem så har vi ju åkt på det allihop. Huhuhä! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!
 
Pang bom så var hösten här...