Nytt fast Nött

Det är lustigt det där. Man renoverar så man får nytt men det ska se ännu äldre ut på sätt och vis. Ja det är dit jag vill, men jag har ingen aning om hur slutresultatet kommer att bli. Jag väntar med spänning samtidigt som jag har lite ångest över att jag inte ska bli nöjd med mina val. Helst skulle jag vilja knyta fast kylskåpet efter bilen och dra det på asfalten så det blir lite skrapat och buckligt, ställa ut alla mina plåtsaker i snön så dom rostar lite, samla ihop lite drivved från stranden till en bordsskiva och gå lös med en kätting på golvet. Haha! Tänk om man kunde ta ut saker från bilder man sett och lägga till i sitt hus. Det räcker liksom inte med att bestämma sig hur man vill ha utifrån inspirerande bilder för det kanske inte ens finns att få tag i.
 
 
  
 Rivningsbilder... väggen som stått där röret sticker upp är nu ett minne blott och världens minsta badrum har nu utökats så vi får plats med en riktig dusch.
 
 
 
Status:
Nu ligger det golv och skåpstommar på plats. :)
 
Det går framåt. Tur vi har vår egna duktiga och snabba handyman.
"- Stoffer kan hjälpa er, han kan allt som helst."
Hälsar Mejja till alla som behöver hjälp att bygga nåt. Haha! :)

Mello 2014

Har varit över mina förväntningar. Många bra låtar med faktiskt. Alltså som jag gillat från första stund och inte behövt lyssna mig till att gilla. :) Det är faktiskt hela 6 stycken låtar som gick direkt in på min 2014-låtlista nu när skivan släpptes.
 
 
Ellen Benediktsson - Songbird 
Åååh vad jag blev förälskad i den här låten. Den är sååå fin och härlig! :) Påminner lite om Nederländernas bidrag med Anouk i ESC förra året på ngt vis. Fin och annorlunda.
 
Sanna Nielsen - Undo
Även denna sååå fin. Jag ryser över hela kroppen! Den berör verkligen.
 
JEM - Love trigger
Älskar alla deras låtar! :)
 
Panetoz - Efter solsken
Vilken glädjespridare. Jag blir glad och danssugen. :)
 
Ace Wilder - Busy Doin' Nothing
Den här diggar jag starkt. Gillar stilen och soundet. Den känns lite sportig, street-ig och hiphop-ig, vilket jag är lite inne på nu. haha! ;)
 
Anton Ewald - Natural
Den här låten kom med på listan endast för att det är Anton, haha! Låten är jag rätt besviken på. Dock blev den lite bättre efter att ha lyssnat på den några ggr, men är inte alls i samma klass som fjolårets Begging.
 
 
VINNAREN 2014 tror och hoppas jag blir Sanna! Den låten berör mest och känns starkast som helhet. :)

D-Vitamin

Visste ni att vi svenskar bör ta kosttillskott av D-vitamin under vinterhalvåret? Det visste inte jag... så varför informeras det inte mer om detta? Eller är det jag som omedvetet förträngt den informationen? Inte konstigt att man känner sig orkeslös och slö av vintermörkret. Jag köpte D-vitamintabletter för mindre än en vecka sedan då jag var less på att känna mig trött och hängig mest hela tiden. Och vet ni vad? Jag känner mig redan mycket piggare och har mer energi om dagarna! (och då tror jag t.o.m att dom innehåller mindre mängd än vad som rekommenderas.) Jag blir så tacksam när jag lär mig något nytt om hälsa som gör att jag känner skillnad i kroppen. :)
 
Här kan ni läsa mer om varför D-vitamin är så viktigt.
 
 
      
@therrorese