Summer-Preggo

Jag är glad över att jag är/har varit ledig så länge i sommar! Att vara gravid och jobba i den här hettan vet jag inte om jag klarat. Är ganska glad att jag inte är höggravid eller har en liten bebis oxå (måste vara så jobbigt för dom små). Har spenderat många dagar på stranden den senaste tiden, där det är nån grad svalare och finns svalkande vatten (eller ja de vette tusan om det är, så varmt i vattnet nu oxå) att doppa sig i. Ändå tar värmen på det här preggot. Häromdagen fick jag ngt "meltdown", visste allvarligt talat inte själv om jag grinade eller skrattade och jag kunde inte sluta. Det var så varmt och jag var stressad och Andreas sa till mig att lugna ner mig. Haha. 
 
Idag tog vi en paus från solen och stranden. Åkte ner till fjärn en sväng där jag landade i hammocken och tog en eftermiddagslur. Så skönt och behövligt! Känner mig mkt piggare. :) Pregnant lady needs her rest.
Kulan v.23
 
Magen jäser för fullt... Tycker den växt ganska mkt den senaste veckan och lillbebis bökar runt för fullt mest hela tiden. Pissblåsan är populär, vilket inte är så behagligt. Det syns utanpå nu oxå när den sparkar. :) Förutom att jag är trött och matt mår jag fortfarande bara bra men ibland när jag går mkt/länge får jag ont i en nerv/punkt i ena skinkan. Har känt av den länge, redan innan jag blev gravid tror jag, men det har blivit starkare nu på senaste och jag går nästan och haltar som en gammal kärring. Mejja har börjat blivit mer intresserad av magen och bebis nu oxå och vill känna, men hon har inte så långt tålamod att vänta på en riktig spark. Hon berättar för alla att hon ska bli storasyster. ♥

Furuvik

I söndags passade vi på att åka till Furuvik innan nästa värmebölja skulle komma. (33 grader i skuggan på Gnarp idag, pju jises!) Det var fint väder, inte för varmt och lagom med folk. En helt perfekt dag!♥ :)
 
 
Började besöket som vanligt hos aporna. Santino (den äldsta som varit där sedan jag var liten) spexade lite för publiken.
Fortsatte med resten av djuren. Kamelerna var hungriga vid lunch-tid och likaså vi...
 

Mejjas favorit i år var "lilla frittfall". Och hon hade gärna åkt den större oxå, ja alla värstingarna ville hon åka och var så "avundsjuk på alla barn som är större". Tuffa tjejen!
 
 
Sen blev det karusellåkning för hela slanten. Barn under 4 år måste åka i sällskap av en vuxen och eftersom jag blir åksjuk av snurrande karuseller och är gravid (stod på skyltar att man inte ska åka om man är gravid, då det kan bli stora belastningar på kroppen.) så fick Andreas den uppgiften. :)
 
Första karusellen hon skulle åka (några flygande bin som snurrar runt) fick hon inte då hon var några cm för kort och jag tyckte så synd om henne som fick gå ut igen. Hon blev lite besviken men satte fart mot dom andra på engång. Efter gick jag med gråten i halsen. Dessa gravidhormoner!
 

När vi var nöjda (trötta) av allt karusellåkande, djurhälsande, spelande och sockervadd- & popcorn-ätning tänkte vi svalka av oss i poolen påvägen ut men det tänkte resten av besökarna oxå. Smockfullt med folk, så det skippade vi. Orkade inte trängas med allt folk. Men vi var ändå så nöjda, en riktig toppendag och Mejja hade så kul!

Trolska Skogen

Semestern rullar på... Häromdagen när det var lite ostabilare väder passade vi på att kolla in Trolska Skogen. (Hade aldrig orkar med det som på dom varmaste dagarna, så det är skönt med liite svalare väder ibland oxå så man kan åka på lite utflykter.) Det var första gången för oss, men har hört och sett en massa bilder från det så visste ungefär vad som väntade. Himla mysigt! Dock prickade vi in att komma precis i en rejäl regnskur som höll i sig halva tiden. Det smattrade på paraplyna så man knappt hörde vad skådespelarna sa ibland.
 
Mejja tyckte det var jätte kul och spännande, men blev lite rädd för häxan. Hon såg faktiskt läskig ut på riktigt så jag förstår henne. Allt var så bra gjort. Jag blev mest impad av musiken/ljudet i skogen och ljudeffekterna, haha. :) 
 

Hit blir det nog fler besök framtida somrar!