SEMESTER!

Första semesterveckan har gått och det har varit full rulle.
 
- Lång-lunch med barndomsvännerna och våra kids.
- Inskrivning hos barnmorskan.
- Ett efterlängtat besök hos frissan.
- Lekdag i Birsta.
- Cruising.
- Grillmiddagar.
 
Mycket har hunnits med och det känns helt sjukt att det bara var en vecka sedan det var midsommar. Det är så det ska vara. :) Hoppas på lika mkt innehåll i resterande 7 veckor. Och framförallt värme och sol! Just nu är det höst vi har och inte sommar... tvi vale!
 
 
 

Underbaraste serien ever!

Älskar den här bildserien (framförallt första bilden)! Den ska framkallas och upp i ramar på väggen. Retro, vintage, sommar, sol, värme, glädje, lycka, skratt, kärlek, ballonger, ett fångat ögonblick. Allt klaffar. Bilder med ballonger överhuvudtaget är så mysiga tycker jag.

Mejja goes bananas med dekorationerna från pappas 50-års fest förra året.
 

Sommarevenemang

En sak som jag längtat efter att få göra med Mejja sedan hon var liten bebis (om inte ännu längre!) är att gå på Cirkus! Var sugen redan förra året men visste inte om hon var stor nog/hade ro att sitta stilla så länge (det vet jag fortfarande inte) så tänkte vänta till i år. Men nu upptäcker jag att dom redan varit i närmsta städer. Åhh!! Vad less jag blir på mig själv, att jag jämt ska vara sen med att kolla upp saker. Har ju sett cirkusskyltar påväg in till jobbet men trott att det var senare i sommar... Ska vi behöva vänta ett år till nu då? Om jag ens kan åka då, beror på om bebisen tillåter. Fy vad jag kommer gräma mig över det här! Nån som vet om det brukar komma nån mer cirkus senare under sommaren häromkring?
 
Annars tar jag gärna emot andra tips på evenemang/aktiviteter (framförallt för barn) som man kan gå på nu under sommaren (helst häromkring - Sundsvall - Hudik - området). :) Det jag hittills "planerat" in att vi ska göra är
 
- Godisregn på Mid Sweden Nat's  (haha!)
- Trolska skogen
- Galtströmsdagarna
- Furuvik
 
Nån som vet när Galtströmsdagarna är i år? Så man inte missar det oxå...