Memories

Jag och Mejja satt och kollade i fotoalbum för någon dag sedan (hon är lika som sin mor och gillar att titta på kort) och jag blev så full i skratt av vissa. Har lyckats fånga en hel del roliga miner och jag tänkte dela med mig av några. :)
 

Alltså kortet där hon ser ut som en liten gubbe är så roligt, haha! Och första försöket till ett generationskort. Mejja bara skrek och jag var så less, haha! Och världens finaste "furu"-bakgrund dessutom.
 
 
Några outfits-bilder får vara med oxå. :) Så söta! ♥
 

Presenttips till blivande 3-åringen

OBS! Sakerna med gröna bockarna över är redan paxade. ;)
 
1.Woody-dockan (eller andra figurer från Toy Story).  2.Filmer (t.ex. Toy Story-filmerna, Lotta-filmerna, Tingeling.  3.Räls och tillbehör till tågbanan.  4.Gunga (tagen)  5.Pussel (ca 20 bitar)  6.Böcker! (t.ex. Fia-böcker)  7.Enklare spel (som t.ex. memory).
 
8.Pysselsaker  9.Kassaapparat  10.Mat  11.Barnkammarboken Sång & Dans för hela kroppen (Tagen)  12.Smultron och Sång-CD  13.Arbetsbyxor  14.Cowboy-utklädnad (främst hatt)  15.Springcykel (Tagen)  16.Rund trägunga  17.Basketboll  18.Basketkorg  19.Kläder stlk.104 (vissa överdelar 110. t.ex. H&M har en del toppar som är små i stlk och även Zara's kläder är små i storlekarna. Alla kläder ovan är från Zara förutom jackan i korall som är från Kappahl).
 
 
Här är lite tips på saker som Mejja själv önskat sig och saker jag tror hon kommer gilla. :)
Det hon gillar mest nu är att pyssla, dansa & sjunga, bygga pussel... Det hon har sagt själv nu är:
- Arbetsbyxor (som pappa)
- Basketboll och basketkorg
- Gunga
- Barntidningarna/Pysseltidningarna på ICA
- En keps som är rosa och lila
- En Hello Kitty-tårta
- "Jag önskar att vara vän med min mamma tomten" Gulle!! ♥
 

En bra start på dagen

Idag vaknade jag av att jag försökte hålla mig från skratt så inte Mejja skulle vakna. Låg och fnissade så jag skakade. (Tror jag drömde att jag var full. Hahaha!) Det kan man kalla en bra start på dagen! ;D