Beräknad Födelsedag

0 dagar kvar...
 
Inte konstigt att magen och kroppen mår som den mår ibland när man ser innehållet och kroppen på den här bilden.
 
 
Då var vi fullgågna även denna graviditet. :) Det har gått så snabbt den här gången samtidigt som det känns evigheter sedan jag ser vissa bilder i början. Jag gruvar mig fortfarande lite inför förlossningen. Ibland känns det som att allt gått så snabbt att man knappt hunnit med psykiskt. Lite annat än förra gången då man var så medveten och fokuserad på varje steg framåt, vilket man inte hinner med lika nu då man redan har en liten. Så ibland känner jag mig inte alls redo mentalt ännu. Lite less på kroppen är man ju. Att inte veta vart man ska göra av kroppen då allt är så oskönt och foglossningen längtar jag mkt efter att slippa.
 
 
Vissa dagar känns det som det kommer gå galant, om jag gjort det en gång kan jag väl göra det igen. Medan jag känner andra dagar att Varför gör jag det här igen?? Jag är lite orolig över att det ska gå fortare (vilket det brukar göra för omföderskor) och med det göra ondare. Känner att jag väldigt gärna vill hinna ta EDA den här gången oxå, så hoppas verkligen jag hinner med det!
 
 
Vi får väl se när den lilla vill titta ut. :) Med Mejja gick jag över 2 dagar. Men jag har inte fått "elefantfötterna" än så jag vet inte jag om den här kommer dröja ännu längre på sig... hm...

Winterspo.

Nä hörrni, NU vill jag ha snö och riktig vinter. Buffalo hade väl kunnat dela med sig lite tycker jag. ;) Snart är det advent och December iaf. Undrar när bebisen tänkte komma jag... Jag skulle vilja åka till Trolska Skogen på lördag då det ska vara nåt julgrejs där. Men efter det kan den få komma, lördagkväll eller söndag då så den kommer i November. :) Men bara för att jag vill det så kommer den säkert komma 1:a dec bara för att retas med mig. ;)
 
 
Åter till hallen... kommer inte hinna klart med den men skulle vara skönt att ha väggarna målade och golvet lagt iaf. Men jag blir tokig på färg och färgval! Först bara att välja vilken färg man vill ha på väggarna, och inte nog med att det finns 100 nyanser av varje färg så ser dom helt annorlunda ut i olka ljus. Tog två färgprover i första butiken, när vi kommer till andra butiken ser det ut som helt andra färger och en tredje variant när vi kommer hem. Jag blir G A L E N !  Har hittat en bild på datorn som jag vill ha, men i telefonen blir det en helt annan färg då skärmarna är olika inställda (vilket jag oxå tycker är jobbigt när man jpbbar med foton på datorn och sen ska framkalla!) så kan inte ta med och jämföra så heller.
 

Julmarknad

Årets första julmarknad bjöd helgen på, vi får väl se om jag hinner vara med på ngn mer. ;) Den här som var tyckte jag inte var så storslagen.. fast då kom vi dit ganska sent oxå. Men Mejja hann iaf. med att träffa tomten och "ponny"-ridning. Dom hade växt sedan ifjol konstaterade hon, haha. Visste inte om hon skulle våga rida på stora hästar men det var ju dumt av mig att tänka så... det var ingen tvekan om att hon skulle rida.
 
- Du var då inte rädd iaf.
M - Jag är aldrig rädd!
 
Haha kaxiga lilla fröken.♥ 
Sen hade hon världens flin på läpparna under ridturen. 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta söndagskvällen med att titta på ett av mina nya favorit-program Allt för Sverige. Några amerikaner kommer till Sverige för att finna sina rötter. De får lära sig massor om traditioner, historia och typiskt svenska saker, på ett roligt sätt. Riktigt intressant och kul att se faktiskt. Har alltid tyckt det är kul att se hur utlänningar reagerar på svenska saker haha.