Magnifico! Fantastico!

Vilken säsong av Så Mycket Bättre i år. Min favorit Amanda Jenssen, legenden och barndomsidolen Carola och dom gamla rävarna Orup och Ola Salo. Tummen upp! (De sista tre är ganska intetsägande för min del.) 
 
 
 
Och nu till rubriken - Amandas version av Vi gräver guld i USA. Wow, Love it! Hej gåshud ner till fotknölarna! Älskar hennes röst och hennes låtar, och har gjort redan sedan hennes första ton i Idol. Tycker oxå att det blev lite julkänsla i den här låten med plingljuden. :) Läääääängtar till julen! 

År 200Oflyt!

Alltså vad matt jag blir. 2014 är verkligen inget bra år för mig, motför förra året då jag tyckte allt bara flöt på och gick min väg så är det tvärtom i år. Är det inte det ena så är det det andra. Nu har fotoskrivaren gått på strejk. Efter att ha bytt patroner (som varit slut i säkert 2 år) så ploppar nån errorkod upp som vi googlat på men finner inte vad det riktiga felet eller åtgärden är, bara massa strunt som att "dra ut sladden i 24 timmar och starta om." Så måste väl förmodligen köpa ny skrivare oxå. 
 
Och nu ville inte Photoshop öppna bilderna från nya kameran. Googlade (Tacka vet jag Google! Vad skulle man göra utan det fenomenet egentligen?) och måste nu ha en nyare version av PS då det vi har inte stödjer den nya kamerans format och filer. Är det nåt som kan få mig så arg att djävulen ryggar tillbaka så är det tekniska saker som krånglar och vägrar samarbeta! 
 
Om det inte vore för den här lilla rackaren i magen och världens bästa sommar så skulle det här varit ett riktigt skit år! Det är nästan så jag längtar till nyårsafton så det kan ta slut nångång. Hoppas verkligen på mer "tur" 2015!

Hemmafix

Hej i höstrusket!
Här hemma går det inte i många knop, inte för mig iaf. Är fortfarande aningens krasslig, även om det är klart mkt bättre och ögoninflammationen tror jag är borta oxå. Peppar peppar. Men det känns som om jag är på god väg iaf. :) 
 
Håller på att dona lite här hemma. Har äntligen fått upp gardinstänger och gardiner i köket och även lampor där och i badrummet. Och så har vi börjat med hallen. Golvet med värme och så är gjort. Men känner mig lite stressad över resten, då jag helst skulle vilja ha det klart innan bebisen kommer. Trappen ska slipas och målas. Väggarna ska målas, bara det att en vägg är så ojämn (vågig) så skulle behöva riva bort nuvarande skivor (+"fyllning") sätta gipsskivor och det är så krångligt när det är stenväggar och så är det den största väggen över trappen. Suck känner jag bara! Är så less på renovering nu. 
 
 
        
 
        
Hall-inspo. :)
 
Trappen skulle jag vilja måla vit fast med mörkbetsade steg, och väggarna i nån grå-blå-grön nyans. Och så ska jag ha en foto/tavel-vägg ovanför trappen. :)