Ny vecka igen!

60 dagar kvar...
 
I onsdags jobbade jag sista dagen och har nu gått på ledighet. Så skönt att slippa tränga sig in på lagret! Nu är det vila som står på schemat och det är så välkommet och behövligt kan jag säga. Jag är så sjukt trött (och har varit dom senaste två veckorna)! Har inte mycket energi över nu så det känns skönt att Mejja får gå 15 timmars veckor på dagis nu när jag är hemma. Kan inte vara så kul att vara med en mamma som helst av allt bara vill ligga i soffan och ta en tupplur. Vissa dagar är jag dock lite piggare såklart, men tröttheten har övertaget. Så det är väl det jag först och främst ska sysselsätta mig med nu dom kommande 2 månaderna. Hoppas även på att foglossningen ska lätta. Har oxå lite pyssel jag tänkte underhålla mig med. :)
 
 
"Barnet sover stor del av tiden, under de vakna perioderna tränar barnet på att andas, röra sig och öppna och stänga sina ögon." Står det på denna vecka i gravidappen. Men jag undrar om den här bebisen någonsin sover? Tycker den är vaken dag som natt (inte så att jag vaknar av den, men när jag går upp på toa eller vänder på mig så rör den sig ju nästan alltid). Jag hoppas den har lite mer ro utanför magen. Har ingen aning åt vilket håll den ligger heller, tycker det rör sig överallt i magen. Både uppe, nere, åt höger och vänster.

Mys året om!

Nu är det höst i mina Partylite-lyktor oxå. :) Det är bara en vår-variant som fattas nu, sen har jag betat av alla årstiderna. Blev aldrig att jag fixade om dom i våras då vi renoverade och hade grejer överallt, så får ta det nästa år. Sen kan man ju köra vinter, påsk och halloween oxå t.ex. Möjligheterna är oändliga, haha!
 
 
                                                                         
         
 
Jag hade lite ångest när jag hade köpt dom här lyktorna. Drygt 300 spänn för 3 tomma, vanliga ljuslytor i glas kändes lite saftigt, men det är nog ett av mina bättre köp faktiskt. Jag gillar dom jättemycket! Det är så kul att man kan variera dekorationerna i dom. Blir som nya varje gång! :) 

Härligaste dagen!

Vilken härlig dag vi har haft idag! Jag och Mejja flydde hemmet imorse då det skulle rivas golv i hallen (golvvärme ska in!). Åkte ner till Sörfjärn och hängde. När mamma o pappa for iväg på ärenden efter lunch tog vi en riktigt härlig promenad. Äntligen riktig höst! Det var så skönt med den friska luften och den värmande solen. Perfekt väder och temperatur var det! Gick och tittade till havet och på hemvägen pallade vi ett varsitt äpple som var så gott, saftigt, lagomt surt och krispigt. Och så fikade vi en väldans god äppelkaka allihopa innan vi åkte hem till oss igen.