♥ Mejja & Majken ♥

Alltså dom här två! Mina bästaste finaste fisar, som är så snäll och go' med varann. Mejja är verkligen världens bästa storasyster. Så snäll, omtänksam och hjälpsam med lilla Majken. Och Majken som älskar Mejja. Söker henne med blicken hela tiden och flinar det bredaste hon kan, vill känna på och gosas med henne.
 
Vad jag älskar er mina fina flickor! ♥

April-Showers bring May-Flowers

Åh vilka härliga dagar veckan började med, så varmt och skönt i solen! T.o.m. igårkväll efter träningen var det varmt när jag åkte hem. Så himla skönt att slippa klä på flera lager varje gång man ska gå ut och mysigt att kunna ha ytterdörren öppen en stund. :D
 
Förra veckan krattade vi gården och det har blivit så grönt sedan dess, och gröna knoppar har oxå börjat ploppa upp lite här och var och "ogräs-blommorna" luktar så gott! Hoppas det härliga vädret håller i sig och att det blir riktig vår nu. Men det är ju fortfarande April... 
 
Några bilder från tidigare i veckan. 
 
 
Nu har jag bokat tid hos frissan för att äntligen fixa till barret, var "bara" ett ½ år sedan jag var där och ser ut därefter. Längtar! Och så har/ska jag börjat på fler träningar - så då slipper jag träna hemma på dagarna och kan vara ute och njuta av det våriga vädret tillsammans med Mejja då Majken sover. Det är ju oxå så mycket roligare och mer givande att träna pass med fler människor. Så det känns oxå så himla bra! :) 

Skate-Tårta

Årets tårta blev en skate-tårta! :) Mejja hade inte riktigt något eget önskemål om hur hon ville ha tårtan i år och även jag var lite tom på idéer. Men så kom jag på att jag skulle göra en converse-sko, som jag velat prova i flera år sedan jag såg en första gången men som aldrig riktigt passat till andra tårtor jag gjort. Och sen kom det oxå upp en skateboard - passade till skon och representerade Mejja då hon önskat och köpt sin egna. :) Även tidningsbilden passade in i temat av en slump. 
 
 
Vita sockerkaksbottnar med vitchokladmousse och hasselnötsmousse. Lila marsipantäcke och figurer i sockerpasta. :)