Renovering - Wc

Nu tänkte jag äntligen visa lite hur renoveringen som vi gjorde i våras blev. Börjar med toaletten/badrummet. Köket kommer oxå. Undra hur många gånger jag skrivit det nu, haha. (Men tänkte försöka få dit några lister runt skafferidörren först bara. Ett skåp ovanför frysen och taklister runtom det fattas oxå men det vet vi inte riktigt hur vi ska lösa då det blev en miss i beräkningen så det finns inget skåp som passar.) Jag glömde ju bort att ta före-bilder på det här rummet men har rotat fram två instagrambilder så man ser lite av hur det såg ut innan iaf. :)
 
         
Vagnparkering i duschen // Rivit en vägg för att bygga ut det mot köket
 
 
Duschen var alltså förut där pallen och handdukstorken är nu. Så liten var duschen, mellan fönstret och pelaren till höger där väggen gick förr! 
 
Så nu är det ju riktigt lyxigt när man kan stå och skölja ur håret utan att få ett duschdraperi slickat efter kroppen. ;D Sitter även en såndär "vattenfalls-dusch" uppåt taket. :)
 
Älskar kranen och handfatet!
 
Rättvist fördelat va? Haha! Och det gäller ju att bunkra upp med produkter man inte kan köpa i lilla Gnarp, blir ju inte så många city-besök nu för tiden. I den undre lådan har jag även ett hårmousse-förråd. ;) Vill oxå få upp nåt litet skåp ovanför toan för mer förvaring och när vi inte behöver skötbordet längre tänkte jag ha nån steghylla där för handdukar.
 
Hur skönt är det inte med ett skötbord i badrummet förresten? Det har vi ju inte fått plats med förut, varken i stugan eller här. Så att köpa två skötbord för att ha ett uppe oxå, var ju ganska onödigt då vi inte använder det alls nu när man vet hur praktiskt det är med vatten nära till hands. Och lådförvaring!! Så underskattat. Man ser och hittar ju mycket bättre vad man har istället för att rota runt i nåt skåp. Samma gäller i köket! Men det tar vi en annan dag. :)

M it is

Jag gillar ju som sagt mjuka namn och bokstaven M är en tydlig favorit. Se bara:
 
Maja (katten)
även kallad Majen
Mejja 
Majken
 
Vi är väldigt fantasifulla när det kommer till namn i den här familjen känner jag, haha! Även att båda barnens andranamn börjar på M oxå, haha! Majken ska nämligen heta Maria efter mig. :) Mina små prinsessor ;) Estelle heter ju Mary i andranamn och Leonore heter ju Maria. Hoho! 
 
Mejja Mary
Majken Maria

Vintersol!

I veckan har Mejja varit hemma från dagis. Det går magsjuka och det vill jag inte riskera att få (spec. inte efter att ha läst om 3-åringen som dog av magsjuka häromdagen. Usch vad hemskt!), är så less på att vara sjuk så försöker undvika så mkt baciller som möjligt nu! Vi har myst på hemma istället. Varit ute i vintersolen och så. :)
 
 
Vi satsar som sagt på färg i vinter! Mejja fick en skinande gul overall i år. Är lite less på att öppna torkskåpen på dagis och måsta kolla igenom alla svarta överdragsbyxor och lila overaller, haha! Så nu ser jag ungen/overallen direkt när jag ska hämta henne, vare sig den hänger i torkskåpen eller om hon är längst ner på gården. :) Tummen upp!