(mid)sommarhelgen

Midsommardagen spenderade vi hemma i Åckne utomhus. Jag var så trött så trött efter en sen midsommarkväll och en tidig morgon därefter. Hängde på altanen och på gräsmattan i skuggan med dom här gullgrisarna här nedan. :) Grillade hamburgare till lunch och bara njöt av solen! 
 
 
På söndan fick vi besök av några barndomsvänner. Fikade rabarberpaj och längtade oss iväg till bröllopet senare i sommar. :) och självklart skulle lillgumman som praktiskt taget nästan aldrig är missnöjd vara grinig just den här dagen... jaja så kan det gå. När dom åkte hem och Majken somnat i vagnen satte jag mig i solstolen och slumrade i den gassande solen! SÅ skönt! 

Födelsedagsboken

Minns ni att jag letade efter en "mina första år-bok" som sträckte sig längre än bara 2 år som dom flesta gör? Nu har jag hittat den. :) Födelsedagsboken. Man fyller i varje födelsedag fram till 18 år. Hur stor man var, firande o presenter och så men oxå sånt man gillar. 
 
Hur många växa-upp-böcker får man lov att ha egentligen? haha! Men jag tycker det är så kul att fylla i och spara sånt här och även titta i min egen bok från när jag var liten. Skulle gärna velat haft fler böcker från min barndom jag med. 
Tips! Tips!

Gungeligung

 
Såhär roligt är det att gunga!♥ :D