Mejjas önskelista

- Playmo - slott
- Playmo - polisbåt
- Playmo - motorcyklar
- Playmo - pirater
- Playmo - wilda western
- Playmo - dinosaurier
- Cykel
- Studsmatta 
- Skateboard
- Basketkorg (med ett långt streck)
- Transformers optimus prime (Lika som Edvin har, med silversvärd)
- Koko-tåg från Chuggington
- Förvaringslådor till Lego och Playmo
- Smålego (friends lego)
- Sällskapsspel
 
 
           
 
           
 
En önskelista till 4-års dagen har efterfrågats, så här kommer den! :)

Hjälp från andra sidan?

Försöker få till rutiner med Majken, så hon sover ungefär samma tider på dagen. Tror hon har vänt lite på dygnet på något vis. För i natten till söndagen vaknade hon hur många ggr som helst, sov knappt 2½ timme i sträck, sen sovningen på fm så bara sov och sov hon. Efter 3½ (!!) timme fick vi nog och väckte henne. Hon sov alltså längre stund på dagen än på natten. Så nu får hon sova 3 ggr/dag och så har hon somnat i sin egen säng vid 19.30-20.00 (efter lite skrik och grin), så det har ju gått bra och nån natt har varit bra och nån natt har hon varit vaken nån timme.
 
Inatt var hon vaken från 00.30-04.00/04.30! Usch vilken jobbig natt! Vet inte om jag fick hjälp av nåt övernaturligt för när jag låg där bredvid spjälsängen med en skrikandes och grinandes Majken och var som lessast så började speldosan helt plötsligt spela helt av sig själv! Skumt! Kanske var nån gammal släkting som ville hjälpa till (det knackades ju på sovrumsdörren oxå en natt när farmor bodde här). Det hjälpte bara en liten stund dock.
 
Hur kan man gå från att sova hela natten till att vakna och vara vaken flera timmar?? Jag fattar inte vad som är fel. 

I'll be the sun, you be the shining

Lill-fisen, Go-pruppen och Söt-fjärten. Kärt barn har många namn. ;) 
 
Kommer på mig själv med att få kramp och träningsvärk i kinderna om dagarna. För när det här lilla lyckopillret flinar åt en, är det ju totalt omöjligt att inte flina tillbaka. Och det är mest hela dagarna. ♥