Nu räcker det!

Tänker på familjerna och vännerna till dom två pojkarna som avled i helgen. Usch vad det knyter sig i mitt mamma-hjärta. Största mardrömmen att behöva begrava sitt barn! Gnarp har förlorat många individer det här året, tragedi efter tragedi avlöser varandra. Nu får det räcka! Må dom vila i frid. †

Minsta kusin-polarna!

 
Gullungar! :D

Gnarpsdagen!

Den här dagen började med kosläpp imorse. Jag blev inte lika rörd som ifjol, så det måste varit gravidhormonerna som spökade då, haha, men det är himla kul att se korna så skuttande glada! :) Synd att det blåste så förbaskat kallt bara. Efter det åkte vi vidare till skolan för att titta på Lilla Gymmixloppet som Mejja och Edvin skulle vara med och springa. Ett varv runt fotbollsplanen. Och Mejja är så skön, gav gärnet på uppvärmningen så hon var helt slut, haha. Tog täten och när dom andra vände och sprang tillbaka fortsatte hon in i kurvan, bara sprang o sprang.
 
Vid början av loppet låg hon nästan sist och efter halva började hon bli trött och det såg nästan ut som hon skulle ge upp och börja gå, men så från ingenstans började hon spurta och sprang om flera styckna och kämpade sig igenom upploppet med ett jädrar anamma att vinna över en dagiskompis. Hennes ansiktsuttryck innan mållinjen var ju to die for. Helt slut men samtidigt med världens vinnarskalle. Och så nöjd hon var över att komma i mål före dom äldre grabbarna. Ja det var ju det allra bästa att hon vann över Nils, som hon skröt om det. Haha! 
 
      
 
Sen fortsatte dagen med tårta hos svärisarna för att fira barnens första lopp och sen bjöd vi på mat här på Restaurang Åckne. ;) och med det avslutar jag den här härliga dagen framför ESC-Finalen! Hoppas på seger ikväll, heja Måns!!