29:e Oktober

Igår var ingen vanlig dag. För igår var dagen då Majken tog sina först steg! :) Hon som inte ens vill stå själv, hon som knappt tagit ett steg mellan möbler utan att släppa taget trippade på hur många steg som helst och chockade oss alla. Andreas lyfte henne upp mot taket och satte ner henne så hon stog själv, sen stapplade hon bara iväg. Först med två ganska stadiga långsamma steg och så 4-5 väldigt snabba tripp som hade slutat på näsan ner i golvet om vi inte fått tag på henne. Sen klappade hon händerna åt sig själv, haha! Och efter det gick hon mellan oss och flera steg bara rakt fram flera gånger. Det var vi verkligen inte beredda på, så roligt! :D 
 

Hösten levererar!

Vi får då definitivt igen soltimmarna som uteblev i somras nu i höst! Hoppas det fortsätter in i gråa November oxå och ända till snön kommer så man slipper bli sådär nerdragen och deprimerad av mörkret. Förra helgen gick Mejja ut en sväng efter middagen och kom lika snabbt inspringandes igen...
M - Hallå ni måste komma och kolla!...det är helt magiskt! Solen lyser på gungorna! 
Och jag håller med henne, det är verkligen magiskt vissa dagar. Ljuset! :D 
 
 
 
Men ingen som vill sälja jultidningar till mig i år... Förra året köpte jag av två och året före det var det fyra stycken som ville sälja. Hm... jag som ville köpa en såndär familjekalender iaf, brukar vara fina i jultidningarna. Om nån som läser vet av nån som säljer så kan ni gärna skicka hit nån. :)
 
 
Ska försöka knåpa ihop nån önskelista till Majken då det frågas mycket vad hon vill ha då hon fyller år (och även jul närmar sig). Herregud, min lilla lilla blir ett helt år om bara en månad! Det känns helt sjukt att det snart gått ett helt år sedan den där tisdagen... Försöker komma ihåg att njuta av den sista bebis-tiden nu innan hon blir en riktig stor-tjej. :')
 

Varför underkastar vi oss?

Här är dokumentären jag skrev om för några år sedan som handlar om alla kemikalier vi får i oss som inte ska vara i våra kroppar, ämnen som har gett upphov till en massa olika sjukdomar... Bara att det kan vara hälsosammare för ett barn att sova i ett garage än i ett barnrum fullt med leksaker är så sjukt!
 
Jag tycker alla, vuxna som barn - den borde visas på skolor!, ska se den här dokumentären!