Ett hjärta av guld!

Det kommer ut så mycket roliga, fina och konstiga saker ur Mejjas mun var och varannan dag, jag har en bok som jag skriver upp minnesvärda citat av henne i och det har blivit några sidor. :) Det här sa hon häromdagen då vi satt och åt lunch:
 
 
Mejja - Det finns barn som inte har nån mat att äta.
Jag - Ja, dom har inte råd att köpa mat, sorgligt va?
Mejja - Aa, vi kanske skulle ge dom pengar!? ...det skulle vara bra! Vi kan ta lite från min spargris, min plånbok och pappas plånbok för du har ju nästan inga pengar mamma.
 
 
Haha både så fin och rolig på samma gång! ♥ Hon må vara världens vrång-unge ibland men hon har då ett hjärta av guld och stor empati för andra, min älskade lilla tös! 

Blodröd supermåne på ingång

Nu har vi gjort det vi skulle ha gjort för längesen, kapat ner häcken. Den var så jäkla ful och grov! Jag tycker inte om att ta bort träd och buskar och sånt egentligen, det känns så tomt och omysigt på något vis. Och nu ser man ju in på gården, ingen avskildhet från omvärlden så känner mig lite rädd, naken och exposed ;) haha! Men förhoppningsvis så växer den upp fort! 
 
Här i Åckne har vi klädkod: Blå jacka, svarta byxor och röda gummistövlar... ;) hoho!
 
Älskade fina hjärtat! ♥
 
 
Inatt ska det bli en månförmörkelse där månen kommer att se större ut än vanligt och se röd ut. Har tydligen bara hänt 5 gånger senaste 100 åren tyckte jag att det stog nånstans och nästa gång skulle det ske 2033. Skulle ju vara kul att se men inget som jag orkar kravla mig upp för. Solförmörkelsen i våras imponerade ju inte så värst så undrar jag om man ser så mycket av det här oxå... 

AW 15

 
 
Jag gillar 70-tals vibbarna som råder nu starkt! Även om jag inte känner mig bekväm i just alla plagg själv så blir jag ändå inspirerad av att bara titta på olika outfits eller reklam-videor som den här nedan. Fast skorna med 90-tals sulorna/klackarna och jazzbyxan kan jag vara utan tack, aldrig i mitt liv att jag kommer sätta på mig ett par jazzbyxor igen, nej nej nej. Barnen har oxå fått lite höstnytt som jag tänkte ta nån höstbild med! :) 
 
 
 
Taggar: 70s;