Mejja 5 år!

I fredags fick hon äntligen ha sitt kalas, nästan två veckor efter födelsedagen med magsjuka. Och efter det fick ju även Majken magsjukan oxå (Uscha hon spydde flera gånger och har nog snart haft alla sjukor man kan ha 1,5 år gammal lilla lilla gumman. Att börja på dagis kommer ju vara en baggis för hennes immunförsvar).
 
Men gratulanter ramlade in lite eftersom under veckan och det var ju faktiskt inte så dumt att få presenter lite då och då heller tyckte hon. :) Men ett kalas var ju självklart ändå.
 
 
 
En surf-tårta blev det i år till min stortjej som så gärna vill lära sig att surfa (JAG MED)! :) Men fy för den. Min sämsta tårta någonsin. Allt som kan gå fel gick fel. Botten, fyllningarna, sockerpastan... Aa vi får se om jag samlat mig till december för en 2-års tårta. ;)
 

Hoppfull igen!

Ja jag undrar när den här vintern tänkte ta slut. Snöoväder 25 April... Längtar så efter värme! Ligga på stranden och steka. Hoppas verkligen den här sommaren blir avsevärt varmare än förra året. En lång jäkla vinter efter en kall sommar gör längtan extra stor! 
 
 
 
 
 
Men till rubriken... Jag har äntligen fått en tid till sjukgymnasten i Sundsvall för foglossning (forskare och specialiserad i ämnet) som jag försökt få sedan i höstas. Åh jag blev så himla glad när jag såg mailet! :D :D :D Det har känts så himla hopplöst så jag kan inte beskriva. Jag får ju fortfarande ont av startövningarna i rehab-programmet jag fick och jag vet inte vilka problem som hör ihop med vad och det verkar inte nån annan som jag varit till veta heller. Det tog 3 timmar (!) (med paus för nattning av Mejja) att fylla i formuläret om mina besvär, och då var det inte allt för många frågor. Men bara att försöka minnas, beskriva och förklara så bra som möjligt från när det här började fram till nu är så invecklat och trassligt. Tur man har en blogg att kolla tillbaka i. ;)  
 
Så nu har jag återfått lite hopp igen. Det är så jävla jobbigt att gå runt och ha ont varje dag och inte kunna göra saker man vill. Det tär så jäkla mycket på en mentalt och påverkar humöret och livskvaliten! Jag försöker verkligen hålla modet uppe och se saker positivt men det är tufft och jag känner mig sällan helt glad. Det är ju inte säkert att jag kommer bli nåt klokare av att träffa honom heller, men jag hoppas hoppas så mycket att han har tid för och kan hjälpa mig! ♣
 

Att få rätt hjälp!

Ja det där med att börja om med rehabträningen gick ju inge vidare... Kändes som det blev lite bättre igen efter några dagar men sen jobbade jag helgen (mycket stå och gå) och fick då ont igen så fick avbryta. Så nu kommer jag inte jobba nånting mer innan jag börjar på riktigt i höst, då det bara förstör. Och så har jag varit hos en Osteopat som jag fick tips om, eftersom jag var sned (ena benet längre än det andra). Han såg av att bara titta på min kropp att bäckenet var snett. TACK!!!!!! Hallelujah! Jag har varit hos två olika naprapater och bara fått höra att det är musklerna som gjort mig sned och att det är ingenting som kan "hoppa" snett i bäckenet. Men jag har ändå hela tiden känt att det inte stämmer. Det gör mig så himla frustrerad och arg, att inte få rätt bedömning och hjälp. Jag förstår ju att det måste vara svårt att veta vad som är fel när man bara ser en hel kropp som det inte verkar synas nåt fel på och gå efter det och symptom (som kan bero på flera olika orsaker) men ändå.... att man måste vara sin egna doktor. 
 
Så nu är jag iaf. rak igen, förhoppningsvis för jag har fortfarande ont lite här och var och det knäpper och klonkar till i alla möjliga leder så fort jag rör mig. Jag måste jämföra benen flera gånger om dagen för att se så dom är lika långa, är så himla rädd att det ska gå tillbaka och bli snett igen! Men jag har fortfarande ont i högerbenet, från höften, rumpan, ljumsken, knä och ner i foten (och så foglossningen då). Så vet inte om det är ischias eller om det fortfarande är nåt fel i bäckenet eller höften eller....nåt? Vem kan se vad det felet är? Jag orkar inte hålla på att hoppa runt till flera olika för att få fel diagnos igen... 
 
Kan inte kroppen bara få bli helt återställd, snälla snälla snälla! Jag skulle så gärna bara vilja ta en promenad.