Shutdown

Amanda Winbergs nya låt är grym tycker jag! Dagen när jag hörde den dansade och lyssnade vi (jag och mina jänter) på den - jag vet inte hur många gånger. Den gick på repeat. Love it! Jag tycker hela hon är grym. Mycket attityd och girlpower! 
 
 
 

Lång-Påsk-Helg

Vad skönt det är med långhelg tillsammans. Det har varit en bra påsk, och vädret över förväntan. Kändes inte så kul och taggande på påsk där i början på veckan då det snöade flera dar i rad. Tänkte att nä men nu har dom då lagt påsken alldeles för tidigt meen det blev ju kanonväder till slut! :D Sol och iaf. halva gräsmattorna framtinade hör påsken till. Vi började påskhelgen på skärtorsdagen med en stunds firande på förskolan - påskhare, påsktupp, påskkärringar, äggjakt, dans och så ett sista stopp på blomsteraffären för att titta på dom små söta kycklingarna. Jättemysigt och jag fick riktig påskfeeling. Sen har vi påskat för familjerna och igår började vi dagen med äggjakt här hemma. Påskharen hade lämnat ett var till tjejerna. ;) Det är ju så kul när dom verkligen uppskattar det. Nästa år kanske jag t.o.m. slår till på en karta och många små ägg. :)
 
 
 
Glad Påsk!
 

Lära om sig

Om ungefär en månad ska jag göra högskoleprovet för första gången... den 9:e April för att vara exakt. Det datumet för fem år sedan befann jag mig på förlossningen... Vilket betyder att det alltså går av stapeln på Mejjas självaste födelsedag! Så jäkla typiskt, just i år då jag tänkte ta mig i kragen och göra det. Känns skit tråkigt och sorgligt att jag inte kan vara med på hennes födelsedag. Speciellt då det känns som att jag kommer sitta där som ett frågetecken och inte fatta ett jota av vad jag håller på med och få så dåligt resultat att jag lika gärna kunnat skippat det. Och den känslan beror främst på matten. Alltså jag kommer inte ihåg ett skvatt och det känns verkligen som ett nederlag då jag var riktigt bra på matte i skolan och det var ett av mina favorit-ämnen. Hade lätt för det och läste MatteC utan några större problem.
 
Är det nån som har nåt tips på hur man snabbt lär om sig allt det här med x och y? Har kollat på ett gammalt matteprov där man oxå får se facit och så men skulle vilja repetera grunderna lixom... Så nån som vet nåt bra sätt/ställe där man hittar sånt? 
 
 
 
Känner bara att varför gjorde jag inte det här direkt efter studenten då det ändå var ganska färskt (om man jämför med nu)?