London

 
 
On our way to London! XD // Dags att putsa fönstren Norwegian... 
 
Vi bodde i en mysig lägenhet som vi hyrde av en man som kom från sitt hemland. XD hahaha! ;) // Taxi-resa förbi Marble Arch.
 
Big Ben // London Eye och en taxi
 
Tower Bridge
 
The Gang // Pub-lunch
 
Picadilly Circus // Ett mysigt litet hus i Hyde Park
 
Fika efter måånga shoppingtimmar på bl.a. Primark!
 
Kändisspaning på The Ivy // Starbucks
 
Notting Hill - Den blå dörren
 
Vilken helg, vilken helg. Vi har hunnit med massor på bara två dagar! Inte konstigt att jag var helt dränerad på söndagkväll. Men det var grymt att få uppleva London. Jag känner mig väldigt nöjd med allt vi gjort och sett och kan nu bocka av på min bucketlist. :) Big Ben var coolt att se och Primark var ju helt gudomligt! Det är nog mina bästa från London. ...Och att åka taxibilarna - jättemysigt att sitta mittemot varann och åka runt och se staden. :) 
 
Måste bara räkna upp det jag köpte på Primark:
- 3 shorts
- 1 byxa
- 2 tröjor
- 4 linnen
- 1 t-shirt
- 10 strumpor
- 1 par sandaler
- 3 barnbyxor
- 1 barnshorts
- 2 hår accessoarer
- 1 pez-figur
- 1 pyssel/godispåse
- vattenflaska
allt detta för ca 1100:- !! Och jag skulle säkert kunnat hitta ännu mer oxå, men efter 3-4 timmar i en varm lokal och folkträngsel så var vi helt slut! 
 
Tack för en grym tjejhelg! ♥
 
 

Over and Out

Väskan är packad. 
Kontot är påfyllt.
Kameran är laddad.
För imorgon åker jag på tjejhelg till Londoooooon! :D
 
Later my friends, Bye Bye!
 
 
 

Jaha

Jaha. Är ungefär allt jag har att säga efter ESC-finalen... Jag fattar ingenting, en av dom sämsta låtarna (enligt mig) vann, och det var väl för att det var nåt politiskt inblandat. Känns som om att ingen riktigt hade väntat sig det och ser eller hör inga direkta reaktioner på det heller. Ett efter-eurovision-sammanfattnings-program hallå? Haha jag vill smälta det här och höra av dom inblandade hur dom tyckte det gick lixom. Så hade dom ju sist.
 
Aja tyckte iaf. Sverige gjorde det bra och Frans med. Det var ju lite kul att Justin Timberlake älskade Frans låt iaf. och att den blev den mest nedladdade låten i världen under finalen! Ja några triumfer vill man väl ha. ;) Den nya poängutdelningsmetoden funkade ju riktigt bra och det var ju jättespännande på slutet. Synd att inte Australien vann istället bara, dom var bäst som helhet tyckte jag.