Majkens önskelista

Här kommer lite förslag på saker jag tror Majken skulle gilla. :) Men hon blir nog glad för vad som helst! Hon älskar Pippi och djur.
 

1. Trehjuling  2. Leksaksmat, kastruller  3. Spis  4. Pippi-saker, käpphäst  5. Pippi-filmer: 1,2,6 och på de sju haven  6. Bad-docka  7. Böcker  8. Docksäng i mindre modell  9. Pulka/Snowracer  10. Maileg-kaniner och -möbler (har nämligen ett litet hus som min farfar gjorde när jag var liten som är i perfekt storlek för maileg-saker)  11. Kläder stlk.98/104
 
 

Mejjas önskelista

Här kommer Mejjas önskelista och lite förslag från mig. Men det är nog inget problem att hitta nåt åt henne då hon säger att hon vill ha i princip allt som kommer på leksaksreklamerna. ;)

1. Doktormobil Dc Mc Stuffins  2. Sköldpaddan Martina  3. Spargris i oklart utseende  4. x-box  5. "Hamsters in a house"  6. Lego Friends Tivoli bergodalbana  7. Frost-saker  8. Käpphäst  9. Barbiedockor + tillbehör  10. Filmer - Disney, Astrid Lindgren  11. Böcker  12. Nikko radiostyrd (bandvagn?) Såg nåt liknande på en reklam som kunde välta och fortsätta åka, men hittar ingen bild på den, eller om det var den på bilden...?  13. Kläder - t.ex. långärmade vardagsklänningar. Stlk.122/128.
 

9 Måndagar kvar till julafton...

Nu var det ett tag sedan... fullt upp med frustration över kroppen (men orkar inte skriva så mycket om det just nu då jag tycker det är så tråkigt att gå tillbaka och läsa om - men om vi säger så här, kommer knappt framåt och det är bara motgångar hela tiden) och så försöker vi få iordning Majkens rum som jag hoppades skulle bli klart före jul - förra året.... ha-ha! Håller tummarna för i år istället då. Men det tar sån tid, och vi har inte så mycket tid eller ork nu tråkigt nog. Kroppen förstör allt!
 
Men jag tänkte ta nån minut att prata om Idol. Vilken skillnad det är på Idolerna från start nu dom senaste åren och när det startade. Hög standard och jag gillar nästan alla, förutom Jepser och Charlie som jag har lite svårt för av nån anledning, vet inte men tycker inte dom passar in i Idol som artister. Men en sak som jag alltid tänkt på och gör fortfarande är scenkläderna. Så himla tråkiga oftast! Dom har ju bara vanlig vardagsklädsel. Som dom sa igår på Idol-extra (stylist och designer som gäster) -det är ju som att dom skulle tagit nån från publiken och ställt på scenen, klädmässigt. Kunde inte hålla med mer! Alltså det heter ju scenkläder av en orsak, det är något man har på sig på scenen och som ska sticka ut och inget som man ser varje dag. Tänk Beyoné, Ola Salo, Lady Gaga...tycker jag då. Så då har jag fått ur mig det åh'... ;)
 
Så fina mössor! Har fastnat mycket för rådjur och renar dom senaste åren. ♥
 
 
Sen har jag börjat längta och se framemot julen!! :D Men känner mig lite stressad redan oxå faktiskt. Julkorten måste vi ta och fota snart innan dagsljuset försvinner nästan helt och hållet men det fattas några rekvisita. Sen ska det fixas adventskalender, julklappar måste vi börja inhandla om vi ska ha råd med allt då vi har 8 barn att köpa till + 3 December-födelsedagar! Inte billigaste tiden nu, vinteroveraller fixades redan i september, så det är klart iaf. Men jag älskar ju julen och det är ju roligt med allt oxå, bara lite dyrt. ;)