Bakslag

Började ju bli bättre i ryggen och axlarna/nacken men så gjorde jag ngt dumt förra helgen. När Majken vaknade på natten lyfte jag upp henne till mig, fast sängarna står alldeles intill varandra och det är inte högre mellan än att hon kan klättra själv. Kände på engång att det ilade till i diskbråcket och smärta strålade ut i högersidan som sen har stannat. Så jag blev sämre igen och fick nya spänningar. Fan vad irriterad jag blir på mig själv! Även fast jag vet att jag inte ska göra vissa saker så går det lixom inte fram alla gånger till förnuftet. Hjärnan känns ungefär som efter en förlossning, full med gröt. Och sen har jag nog lite svårt att inse/acceptera att jag inte kan göra vissa grejer fast det känns som världens enklaste saker. Mina muskler har väldigt låg gräns för vad dom tål just nu. Så det suger ju, men jag kämpar på...
 
 
Men hur fint är det inte ute nu då? :D Igår var en sån bra och fin dag! För det första var jag till kiropraktorn och kroppen kändes mycket bättre efter det (sen går det ju lite neråt igen, så alldeles precis efter besöket är det så himla härligt oftast), så jag åkte mellan Gnarp och Sörfjärn fyra gånger och träden är ju så fina nu med alla färger och löven som virvlar över vägarna och solen lyser så dom glöder. Och så lyssnade jag på min klassiska-musik-spellista ♥ Det gör allt extra fint! Sen gick vi upp på Klasberget och kollade på den fina utsikten över stranden och havet och avslutade med en fika hos min momma & moffan. :) 
 
 

Velmomma

Jah, då har vi påbörjat inskolning på dagis för andra gången, hahah... Hon blev ju sjuk där i tredje veckan och så har hon fortsatt varit hemma med mig efter det då jag tänkte att hon kunde vänta med att börja om jag ändå ska vara hemma. Men känner att det är nog bäst att Majken får gå 15 timmars hon oxå lika som Mejja (speciellt efter senaste tiden då hon börjat vara all over the place), så jag kan fokusera på det jag ska göra. Rehabilitering så jag blir bra nån gång. Känner mig väldigt velig och fram och tillbaka här med allt, men det har bara varit så mycket så har lixom inte haft tid att reflektera förrän nu. Tur vi har förstående pedagoger. :) Ska verkligen inte ropa hej innan vi kommit över ån, men dom här två första dagarna har hon släppt mig mer än hon gjorde förra inskolningen. Håller tummarna för att det ska gå bättre att lämna nu oxå!
 
Haha ser ut som Majken har en selfiestick X)
 

Överallt och ingenstans

Vilka fina höstdagar det har varit i veckan, eller ja vissa dagar har det nästan känts som sommar oxå. :) Härligt! Bara dagar med sol gör så himla mycket för mig just nu. ♥ Det känns som det börjar bli bättre i ryggen och nacken/axlarna, men bäckenet/bäckenbotten/ljumskar m.m. känns fortfarande väldigt irriterat, frustrerande och svårt att förstå sig på. 
 
Mina fina! ♥
 
Igår var vi in till IKEA och köpte en ny säng till Majken, som sagt lärt sig klättrat ur spjälsängen. Hon blev så nöjd med den och somnade jättebra! :) Idag lärde hon sig istället att klättra upp för trappen fast grinden är stängd. På sidan om blir det ju lixom ett hål en bit upp då trappen svänger, där Mejja brukar klättra när hon ska ner/upp så hon har väl sett hur storasyster gör. ;) Och sen klättrade hon upp i vagnen... alltså får dåndimpen snart. Hon är ju överallt och ingenstans och hittar på hyss hela tiden, den andra oxå för den delen. Det känns som vi har 4 ungar istället för bara 2. Pju!