Går mot sitt slut...

Semestrarna slut och så även sommaren verkar det som. Slut innan den knappt börjat. Fy, ett helt år kvar tills nästa (förhoppningsvis) värme. Även fast det är så härligt och vackert med höst också så är jag inte mättad på sol, bad, strand, värme ännu! Vi har suttit ute på altanen en gång och ätit middag. Stranddagarna har varit alldeles för få. :( Har inte fotat så mycket i sommar heller, men här nedan är senaste bilderna på fina sommarflickor. :)
 
♥♥
 
Håller i detta nu på att ladda upp en ny vlogg, meeen det taaar en sååån tiiid... Har laddat sedan igårkväll och det ligger på 38%. Alltså znark! Har vi världens segaste internet eller vad? Så ni lär väl få vänta ett tag till på den, kanske till nästa vecka finns den uppe, haha. X)
 
 

Subscribe!

Hej, ledsen att det är väldigt trögt här just nu. Men jag har ju som sagt fastnat för Youtube och börjat göra mina egna videor! :) Det är fortfarande lite awkward att prata till en kamera men skitkul att redigera. Så gå in på min kanal och prenumerera, så ni ser när jag lägger upp videos. :) Jag vet inte hur ofta det kommer komma upp, det beror helt på hur mycket tid över jag har, för det tar en väääldans tid att redigera och ladda upp. Men jag ska försöka göra så ofta jag har möjlighet. Har hittills gjort fyra videor. Och jag ska såklart fortsätta uppdatera här på bloggen också.
 
 
 
 
 
          
 
Hope u like ♥