Nya vanor

Nu var det ett tag sedan igen och jag har lite blogg-abstinens. Men har just inga bilder att fylla ut texten med och då blir det inte av att jag skriver ngt heller tråkigt nog. Har precis sett veckans delfinal av Mello och kan väl inte säga att jag blev så imponerad. Var inte direkt någon låt jag tyckte var bra, många känns som en blandning av tidigare års bidrag och så är jag lite skeptisk till programledarna oxå. Missade ju förra veckan då jag var på personalträff/middag. Har hunnit jobba tre dagar hittills och det går väl hyfsat. Kände mig ganska lost i början med nytt kassasystem, ny planlösning för butikerna o.s.v. Känner av ryggen och fogarna/lederna i bäckenet en del men det går och det känns bra att komma ut och göra något! :)
 
 
 
Annars lever jag och andas vloggar och ljudböcker haha! Det är mina nya besattheter. Och när jag fasnar för något, fastnar jag! ;) Har inte sett på tv på flera veckor. Älskar att kolla på videor där amerikaner smakar svenskt godis. Alla hatar saltlakrits och vet inte vad dom ska ta sig till när dom smakar djungelvrål, hahaha! Saltlakrits finns tydligen bara i Sverige (skandinavien?), huh det som är bland det godaste godiset som finns (avskyr sötlakrits)!! 
 
Hur härligt är det inte att dagarna blir längre och längre!! :D Känner mig såå mycket piggare med mer dagsljus. Idag tog vi en spontan-tripp före lunch och hamnade på Gränsjöisen och körde lite rally med bilen. Det var kul haha! Imorgon ska vi lägga golv i Majkens rum och sen är det bara lister och el kvar och kan vi flytta in alla leksaker som står i köket och vardagsrummet, ska bli skönt! 
 

Early Light

En bild från en förmiddag med magiskt vinterljus. Det var så mjukt och softat med tunna tunna moln för solen och den snötäckta marken. ♥ 
 
 
Igår tog jag och Mejja en skidtur i elljusspåret. Vi har åkt på täkten nedanför oss förut en par gånger men nu ville jag prova åka i riktigt spår, men det var en ganska dålig idé med tanke på snöförhållandet just nu. Jag förstod väl att det inte skulle vara tipp topp spår att åka i men usch vad hårt och isigt det var (t.o.m mark framtinad på två ställen). Jag har ju köpt riktiga skidor med glidvalla och med nån slags pälsfäste och herregud vad fort det gick!! Det var ju tammetusan livsfarligt! För det första har jag inte åkt längdskidor sedan jag gick i mellanstadiet och då hade jag ju sånna där vallningsfria barnskidor så jag har aldrig åkt på "riktiga" skidor, är inte så stabil i kroppen just nu och så hårt, isigt underlag på det med dåliga spår. Men det blev att vi åkte hela lilla varvet då Mejja tyckte det var roligt. Jag ramlade fyra gånger i nedförsbackarna då skidorna bara skenade, och det var inte små vurpor. Tre smällar på höften och en på rumpan. Mitt bäcken mår inte så bra efter det. =/ Skit! Mejja ramlade oxå ett antal gånger men hon var jätte duktig och det var roligt! Det skulle bara vart mer och mjukare snö så man följde spåren och inte for åt alla håll... 
 
Nu ska jag ta och lägga mig och lyssna på ljudbok innan läggdags. Har hittat en bokserie jag fastnat för som är så spännande! :) The Selection heter den. Och imorgon är det dags att komma tillbaka till jobbet igen, håller tummarna för mina fogar.