Hoppfull igen!

Ja jag undrar när den här vintern tänkte ta slut. Snöoväder 25 April... Längtar så efter värme! Ligga på stranden och steka. Hoppas verkligen den här sommaren blir avsevärt varmare än förra året. En lång jäkla vinter efter en kall sommar gör längtan extra stor! 
 
 
 
 
 
Men till rubriken... Jag har äntligen fått en tid till sjukgymnasten i Sundsvall för foglossning (forskare och specialiserad i ämnet) som jag försökt få sedan i höstas. Åh jag blev så himla glad när jag såg mailet! :D :D :D Det har känts så himla hopplöst så jag kan inte beskriva. Jag får ju fortfarande ont av startövningarna i rehab-programmet jag fick och jag vet inte vilka problem som hör ihop med vad och det verkar inte nån annan som jag varit till veta heller. Det tog 3 timmar (!) (med paus för nattning av Mejja) att fylla i formuläret om mina besvär, och då var det inte allt för många frågor. Men bara att försöka minnas, beskriva och förklara så bra som möjligt från när det här började fram till nu är så invecklat och trassligt. Tur man har en blogg att kolla tillbaka i. ;)  
 
Så nu har jag återfått lite hopp igen. Det är så jävla jobbigt att gå runt och ha ont varje dag och inte kunna göra saker man vill. Det tär så jäkla mycket på en mentalt och påverkar humöret och livskvaliten! Jag försöker verkligen hålla modet uppe och se saker positivt men det är tufft och jag känner mig sällan helt glad. Det är ju inte säkert att jag kommer bli nåt klokare av att träffa honom heller, men jag hoppas hoppas så mycket att han har tid för och kan hjälpa mig! ♣
 

Kommentarer :

#1: Sara

Jag tror absolut att denna sommaren blir bättre, det måste den bara bli! :)

skriven

Kommentera inlägget här :