Årets Furuvik-besök

Den här veckan var vi till Furuvik, och i år fick även Majken följa med. :) Det var ganska lungt med folk och ok väder, förutom att det kom en liten skur mitt på dagen då vi kom ut från ormhuset (trodde det skulle bli svinkallt och mycket regn då det såg ut så när vi pausade vid Hakkegård).
 
Majken tyckte det var spännande att se alla djur och hade så kul hela dagen. Mejja var lika exalterad som vanligt ;)
 
Hahaha jag dör, Majkens miner! XD
 
 
Majken var inte lika imponerad av karusellerna som Mejja var i samma ålder, en par var lite skräckblandad förtjusning men bilarna gillade hon och när det var slut följde hon nöjt med (Mejja stortjöt och blev så arg haha). Mejjas favorit var samma som förra året, "slänggungorna", när omgången var slut var hon först ut och kutade runt för att åka igen och igen och igen... Hon hade så kul och det är så kul att se! :D
 
Men hon är då helt makalös Mejja! När vi skulle köpa lite snacks och sockervadd skulle hon gå och åka en karusell bredvid medans. Jag köpte och Andreas och Majken står ute på planen mittemellan och då jag kommer med sakerna går Andreas för att hämta Mejja vid karusellen. Men hon är inte där, står inte i kön och sitter inte i något bi... Tusen gånger hade vi sagt åt henne att inte springa iväg utan gå med oss, då hon har väldigt bråttom till alla ställen hon vill till. Men det är som vanligt det går in i ena örat och ut i andra. Hann bli orolig vart hon var innan Andreas hittade henne utkommandes från andra karusellen intill. Hon hade åkt bina en gång och tyckt den var så tråkig så hon gick vidare till nästa (den på sista bilden), den vi inte ens visste om hon var tillräckligt stor nog att åka eller om hon ens skulle våga. Men hon hade knatat in där hon och mätt sig och fick åka. Helt själv. Hon tyckte den var lite läskig för det kändes som hon skulle åka ut från kanten när den var högst upp, men det blev att hon åkte den en gång till med Andreas och hon såg ju ut som hon skulle börja grina och satt och blundade nästan hela tiden, andreas tyckte oxå den var äcklig... och den åkte hon själv första gången och bara höll ihop det. En annan hade ju börjat storgrina //en som började grina av en krock i radiobilarna vid ungefär samma ålder hahaha!  Så jag måste ändå ge henne lite cred för det samtidigt som hon kommer göra mig gråhårig i förtid den där ungen, hon har inga hämningar alls och sändare och koppel skulle inte räcka att hålla reda på henne! 
 
Vi var alla nöjda med dagen och våra duracellkaniner höll låda heeela vägen dit och heeela vägen hem! ;)

Kommentera inlägget här :