Semesterdagar

Andreas första semestervecka har gått och den har varit kanon! Härliga stranddagar, sol och varmt i havet oxå nu senaste dagarna. Alla har badat! Dom stora barnen surfade på dom härliga vågorna med snöraketerna en dag och Majken har åkt runt på en luftmadrass och bara njutit som en annan livsnjutare. :D Började veckan med ett besök på Trolska skogen, mysigt som vanligt! Och så har vi myst med småkusinerna oxå. ♥
 
Bilderna är dock från början av sommaren, en tidig helgmorgon. 
 
 
Annars är det väl sådär. Överlever dagarna med att smörja på kylande gel på kroppen. Är ju sned i kroppen igen så musklerna värker! Var till en kiropraktor några ggr och det kändes lite bättre i början efter besöken men sen drar det snett igen och jag får låsningar i ryggen och nacken. Men sen gick han på semester... Ska även börja gå till sjukgymnasten på HC och hann gå en gång nu innan hon oxå skulle på semester. Inflammation i SI-leder, kramp i axel-/nackmusklerna, en svanskota som pekar inåt och bäckenet är snett. Är det dom sett hittills. Så jag har inte alltför mycket energi och glatt humör på överflöd om jag säger så. Det värsta är spänningshuvudvärken som kommer från axel-/nackmusklerna, så jobbigt att ha ont i huvet hela tiden och känner mig helt dåsig och yr. Men salvan tar bort det värsta iaf. och blixtrarna som strålar upp i huvet så det känns som hela hjärnan ska explodera. 
 

Kommentarer :

#1: Kajsa

Alvedon och Ipren då? Om det är inflammationer borde de hjälpa lite också. Även lite mot spänningshuvudvärken. Det kommer inte göra att du läker ju, men så du överlever iallafall.

Svar: Mja jag tycker inte det hjälper så bra, ungefär lika som gelen, det tar bort det värsta! Men tycker inte det "känns" bra att knapra piller för mycket.
Therese

skriven
#2: Erica

Vad tråkigt å höra att du har så ont i kroppen :( krya på! 💜

Svar: Tack! <3
Therese

skriven

Kommentera inlägget här :