Majken 3 år!

 Nu har vårat lillhjärta fyllt hela 3 år! Tycker det var alldeles nyss vi hade två-års kalaset. Alltså hon är världens sötaste lilla människa. Så busig, mysig och glad och säger dom mest gulliga sakerna om dagarna. Min gulliga lilla mysgumma! ♥ MEN... trotsig och vrång som få. Trodde redan vi fått den trotsigaste ungen men minstingen är nog snäppet värre faktiskt. Så man får ju några grå hårstrån under dagen. Härom veckan var det dags för första tandläkarbesöket men vi måste åka dit igen imorgon för det var nån som vägrade gapa, haha alltså vrång och lite blyg är ingen bra kombo. 
 
Det blev en frost-tårta dagen till ära. Den blev dock inte så lyckad, fyllningarna hann inte riktigt stelna så den höll nästan på att ramla ihop. Ni ser ju bilden, haha. Och Olof stackarn blev så ful haha! Men god var den faktiskt, tycker jag iaf! :) Chokladmousse och vitchokladmousse + ett tunt lager med lemoncurd. Mmm mm mm!
 
 Glafisan! // ♥♥
Tänk att den där klänningen hade Mejja på Majkens första midsommar. Hon är nu snart lika stor som Mejja var när Majken föddes.
 
♥ Älskar er över allt annat! ♥
 

Kommentera inlägget här :