Snö i mängder

Ja vi har då en redigan' vinter! :) Dom här bilderna är från en fin, solig dag förra veckan. Men t.o.m. Majken som vanligtvis älskar att vara ute vill inte vara ute några längre stunder, det är så mkt snö så hon blir ju helt slut av att klättra och pulsa runt överallt. 
 
Farmors stuga är halvt insnöad, haha! Och det är ännu mer snö nu än då bilderna togs då det snöat ännu lite till och det rasat en hel del från taket!
Mejja skulle gott och väl kunna klättra upp på taket.
 
Vi har några rediga snöhögar på gårn' :)
 
Så fint! Älskar soliga vinterdagar! :)
 
 
Nu har jag varit hemma och vabbat två dagar. Fick hämta Mejja tidigare från skolan i måndags då hon hade ont i huvet och mådde dåligt. Hon spydde två ggr senare. Så det var förmodligen en migränattack igen. Kanske det berodde på vädret, kändes ju som ett väderomslag i början på veckan och i tisdags var det nästan vårkänslor med sol, plusgrader och fågelkvitter (sååå härligt)! Migränattacker kan komma vid väderomslag nämligen, hon har fått det förr. Hon är en tuff men känslig tjej min Mejja ♥  Men hur härligt är det inte att det fortfarande är ljust till sena eftermiddan nu!?! :D
 

Kommentarer :

#1: Rebecca Adnell

Helt underbara bilder!

Svar: Tack! <3 :)
Therese

skriven

Kommentera inlägget här :