Sista veckan..

Min semester börjar lida mot sitt slut. Sista veckan som kommer nu. Usch och tvi vale' vad fort det gått! Det borde vara obligatoriskt med 6 veckors betald semester till alla. Senaste veckan har vädret varit lite grått men man kan ha det mysigt ändå. :)
 

Är så glad att jag bor där jag bor! ♥
 
 
Nu hoppas jag att den här sista veckan kommer med mera sol, rekord värme och en del utflykter!
Taggar: hälsingland, kusten, strand, svensksommar, sverige, sörfjärden;

Kärlekshistorier

Jag behöver lästips!
Och då främst om kärlek. Efter "50 nyanser..."-triologin och Twilight-samlingen så har jag kommit fram till att det är det jag vill läsa om. Kärlek! :) Nog för att jag gillade "tantsnusket" och vampyr-grejen i dom böckerna med, så var det kärlekshistorierna som gjorde att jag knappt kunde sluta läsa.
 
 
Efter the big Love stories började jag läsa en bok (Gåvan) som handlade om en kille som levde för jobbet och aldrig träffade sin familj. När dom väl träffades grälade dom hela tiden. Jag blev så irriterad och på dåligt humör av att läsa den så jag slutade. Den blir säkert bättre och tänkvärd sista delen med en bra poäng, men jag vill in i en lycklig, glad fantasivärld när jag läser eller ser en film. Inte bli deprimerad av ngt misshandlat kidnappat barn, inte irriterad av nåt skilsmässobråk eller skrämd av nån mordhistoria. Jag vill läsa och se lättsamma saker. In i lyckliga fantasivärldar.
 
 
Så har ni nåt bra tips på nån kärlekshistoria tar jag gärna emot. :) (eller humor, gillar jag också) Mer kärlek åt folket! ♥
 
 

50 år med the 50's

I Lördags hade vi en överraskningsfest för pappa som fyllt 50 år. Temat var 50-tal såklart! :) Vi (eller en kompis till pappa) lurade iväg honom på en bilträff i Härnösand under dagen så vi kunde fixa iordning allt i fred. Så fick han komma hem, helt ovetandes, till ett stort tält med en massa folk och grillfest i riktig 50-tals anda. :)
 
 
Vi grillade hamburgare och ribs med majskolvar och coleslaw. Till efterrätt blev det milkshake med ett körsbär på toppen och efter det kaffe och tårta, som jag bakat enligt temat. :)
 
 
Efter maten fick alla gå en liten tipsrunda runt huset, som handlade om pappa och 50-talet. Vi fick 4 vinnare med samma poäng som fick göra upp om segern i can toss. Lars Selin vann då till sist priset. Det var även han som lurade med pappa hela dagen, så det var välförtjänt tycker jag. :)
 
Det blev en mysig kväll! Tack till alla som kom! :)
Taggar: 2013, 50-tal, 50-års fest, 50´s, grillkväll, sommar, sommarkväll;