Sat namo. Dorote Omnamo.

Måndag: Promenad 60 min. Plankövningar.
Tisdag: "Gå ner i vikt-yoga" 30 min. Motionsgympa 60 min.
Onsdag: Promenad 60 min. Plankövningar.
Torsdag: Plankövningar. Löpband 30 min.
Fredag: "Gå ner i vikt-yoga" 30 min. Löpband 30 min.
Lördag: Vila.
Söndag: Vila.

Såhär ser mitt nya schema ut. ;) Därför det är lite tyst på bloggen ibland. Måste promenera/yoga/plankträna medan Mejja sover. När hon är vaken får jag inte göra ngt i fred. ;) Så man har det ganska fullt upp om veckorna och inte så mkt tid över mellan träning och att ta hand om go'fisan.Om inte det här +kalori-räkning funkar vet jag inte vad jag gör! Ibland funkar kalorierna och vissa dagar inte, då kan jag ligga lite minus. Får spunk på luncherna. Testade omelett med tillbehör/ingredienser. Första gången blev det faktiskt riktigt gott. Andra fick jag kväljningar och fick inte ens i mig hälften. Jag har svårt för ägg, helst stekt. Matlåda från dagen innan funkar få ggr. då jag tkr det mesta blir så äckligt när man värmer det i micro så det är hej kväljningar där oxå.

Ska även försöka dricka mer vatten. Man kan tydligen sakta ner förbränningen om man inte dricker tillräckigt. Jag är rätt värdelös på att göra det. Har även spanat in Biggest Looser-Olgas blogg om magträning för mammor. Plankor is the shit så det kör jag på nu. Man läser så mkt om vad man ska och inte ska göra så jag blir helt snurrig.Rubriken är btw ett mantra man säger på "Gå ner i vikt-yogan". Haha! :)

Bak-vecka

Förra veckan gjorde jag en storbeställning på bakgrejer. Slutade nog runt 1000-lappen, haha! Men det är ju så mkt roligare att baka när man har riktiga saker. Så den här veckan ska det bakas. :D Bl.a. ska jag prova på macarones. Ska ta lite hjälp av Nathalie som redan gjort sånna, orkar inte med att det ska bli halvdant, som det brukar kunna bli när man (jag) provar ngt nytt.Bakade lite små-kakor för några veckor sedan. Bl.a. Brysselkex, ni vet sånna kakor med rosa-sockrade kanter. Men sockret blev för lite rosa så det syns knappt. :( Jag blandade nog ut färgen för noga i sockret. Och kakor var inte alls lika enkelt att göra som jag trodde. Degen blev jätte smulig och ville bara falla sönder hela tiden. Även fast jag gjorde om det och tog mindre mjöl och mer smör. Vette tusan vad jag gjorde för fel. Men dom höll ju ihop till slut ändå så det var ju tur. ;)

Mars på ingående.

Då är 2:a jobbhelgen avklarad. :) Det är faktiskt inte lika jobbigt att vara ifrån lillstumpan som jag hade tänkt att det skulle vara. Trodde jag skulle gå runt och tänka på henne hela tiden men man har så mkt annat att tänka på. Man är verkligen på jobbet både fysiskt och psykiskt. Det känns skönt. Och det är kul att komma ut och träffa folk lite igen. :) Men när man åker hem på söndagen känns det ändå så himla bra att jag har en hel månad framför mig med mammaledighet och go-Mejsan! ♥


Mejja var inte helt bekväm med "hårband". Konstigt att ha ngt runt huvet tyckte hon. ;)


Bloggen är väldigt tråkig just nu. Känns som man får mindre och mindre tid för den men så får det lov att vara. Den får sjunka ner i prioritet, finns viktigare saker. ;) Dock ska jag försöka liva upp den lite. :) Känns som man börjar få lite mer energi nu när solen skiner om dagarna och det droppar från taken. Vår-känslor! Åh vad jag längtar till riktiga våren. Ta promenader (kanske även en löprunda) på bar asfalt (stavas?) utan att behöva bylsa på sig.