Morsdag

Vilken härlig helg vi fick med riktig sommarvärme! Wiho! :D I lördags var jag iväg och lyssnade på när en vän fick spela in två låtar i studio och efteråt fick vi en supergod lunch, jättekul var det. Sen brummade jag vidare till Hudik för att shoppa blommor, så nu är det sommarfint på bro-trappen och lite grönare inne i fönstren. På söndan hade vi morsdagsfirande här hemma med fika ute i trädgården. 
 
Majken har älskat att gunga från att hon var bebis. Hennes absoluta favoritsyssla! Hon skulle kunna vara ute 24/7 och fortfarande få utbrott av att måsta gå in.
 
"Mee faaaaart!!" XD // Sommarfina flickor
 
 
Mera värme vill vi ha!! 
 

Chop Chop

För nån vecka sedan åkte Mejjas svall av. Jag (haha) ville först inte klippa av det så mycket, det är ju så fint med långt hår och går att göra mycket flätor och sådär. Men till vardags var det bara jobbigt då hon är så hår-öm. Tårar och skrik varje dag vid borstning av håret och då har vi ändå en såndär "tangle-teaser". Sista gången jag borstade det innan vi klippte det så "svettades hon av skräck" sa hon. Så inge kul! Men det växer fort och när hon börjar ta hand om det själv så kanske det funkar bättre med långt hår.
 
Före
 
Efter
Det blev en frisyr med kort bak och lite längre fram. Tycker hon passade riktigt bra i det! :) Och jäklar vad tjockt håret blev nu när det blev kort. Det blir nog svalt och skönt till sommaren oxå //från en som vet hur det är att går runt med en tjock man i värmen!!
 
 
Även Majken fick trimma sig lite. Första frisör-besöket! :)
Före
 
Efter
Majken fick en rak kort page, så sött! :)
 
 

Våren går i blom!

Det är så sällan jag uppdaterar här nu så jag har glömt bort lite hur och vad man skriver. Det känns väldigt trögt att få ur mina tankar tråkigt nog. Men jag hoppas det börjar rulla på snart igen, för jag tänker inte lägga ner bloggen som alla andra, nej nej. :) Har oxå varit väldigt dålig på att fota senaste halvåret och även det hoppas jag kommer igång nu när ljuset återvänt. För det är ju något som gör mig glad och inspirerad!
 
Drar runt på en seg jäkla förkylning. Går in i tredje veckan nu, usch och tvi! Så jag har inte så mycket ork över. Men hur härligt är det inte att våren äntligen har kommit!! :D Kändes ju oxå väldigt segt där i början på maj med snö! Men nu grönskar och gror det både ute och inne. Vi har sått lite grönsaker och blommor i år faktiskt, som jag tänkte skulle få flytta ut till växthuset sedan. Det har stått tomt i flera år så är väl på tiden att vi drar nytta av det. Men måste röja runt det lite först då det är lite inväxt (?).
 
 
Det har väl inte hänt så mycket senaste tiden, men båda flickorna har klippt sig så ska visa bild på hur det blev. :)
Även jag måste till frissan asap!