Furuvik

I söndags passade vi på att åka till Furuvik innan nästa värmebölja skulle komma. (33 grader i skuggan på Gnarp idag, pju jises!) Det var fint väder, inte för varmt och lagom med folk. En helt perfekt dag!♥ :)
 
 
Började besöket som vanligt hos aporna. Santino (den äldsta som varit där sedan jag var liten) spexade lite för publiken.
Fortsatte med resten av djuren. Kamelerna var hungriga vid lunch-tid och likaså vi...
 

Mejjas favorit i år var "lilla frittfall". Och hon hade gärna åkt den större oxå, ja alla värstingarna ville hon åka och var så "avundsjuk på alla barn som är större". Tuffa tjejen!
 
 
Sen blev det karusellåkning för hela slanten. Barn under 4 år måste åka i sällskap av en vuxen och eftersom jag blir åksjuk av snurrande karuseller och är gravid (stod på skyltar att man inte ska åka om man är gravid, då det kan bli stora belastningar på kroppen.) så fick Andreas den uppgiften. :)
 
Första karusellen hon skulle åka (några flygande bin som snurrar runt) fick hon inte då hon var några cm för kort och jag tyckte så synd om henne som fick gå ut igen. Hon blev lite besviken men satte fart mot dom andra på engång. Efter gick jag med gråten i halsen. Dessa gravidhormoner!
 

När vi var nöjda (trötta) av allt karusellåkande, djurhälsande, spelande och sockervadd- & popcorn-ätning tänkte vi svalka av oss i poolen påvägen ut men det tänkte resten av besökarna oxå. Smockfullt med folk, så det skippade vi. Orkade inte trängas med allt folk. Men vi var ändå så nöjda, en riktig toppendag och Mejja hade så kul!

Kommentera inlägget här :