Julen

Julaftonen började med att jag hörde Mejja smyga ner för trappen vid 06 och när hon kom ner till vardagsrummet och såg klapparna under granen "visk-ropade" hon -JAAA!  Haha, sen klev vi upp en timme senare och öppnade dom innan vi åkte till svärisarna för grötfrukost, där mandeln mystiskt försvann. Hmm...
 
Den här bilden tycker jag blev så mysig och härlig! Satt i soffan och såg hur fint och mysigt solen lyste in så jag måsta bara ta fram kameran och knäppa av en bild! :)
 
Några kusiner som var så spända på tomten! :)
 
Vi väntade och väntade...
 
...och till slut kom tomten med nisse och ponny! :)
 
Julklappsutdelning. Haha lilla gull-Majken, så himla söt. Blev överlycklig för paketet! ♥ :'D
 
Minstingarna ♥ så söta och fina!
 
Tack Tomten!
 
 
På eftermiddagen bar det av till nästa firande nere i Sörfjärn hos mamma och pappa.
 
Började med julklappsspelet! 
 
Kusin-trion ♥ Det var den bästa bilden jag fick, inte det lättaste att få dom här tre på bild tillsammans! ;)
 
Efter spelet, julljuset blivit tänt av Gina och lite Kalle Anka tittande, julbord och efterrätt kom tomte nr.2 för dagen. Majken tyckte den var jätte läskig haha! Resten av kvällen spenderades med alla nya grejer och jag var helt slut när vi kom hem. Det var en bra och mysig jul men saknade såklart snön! 
 
 
Resten av julen har vi varit på 1-års kalas, byggt ihop Mejjas alla legon hon fick och så har jag börjat plöja julkalendern. Har inte tittat på den här hemma nåt, mest för att Mejja inte var det minsta intresserad av den, hon tittade typ 2 min på ett avsnitt sen var det bra och jag fastnade inte för den då heller men sen har jag sett dom tre sista avsnitten och dom gillade jag skarpt. Speciellt 90-talet, haha, kände igen mig så väl! Jag tycker den är intressant men jag förstår att folk klagar på den oxå, då den inte känns så "julkalendrig". Längtar tills nästa års kalender som lät så mysig! Skriven av samma som gjorde Tjuvarnas Jul 2011 (den var så mysig!) och den ska handla om en resa till Nordpolen för att se om tomten verkligen finns. Det låter lovande!
 
God fortsättning på er!
 

Kommentera inlägget här :